Café StudieStuen


StudieStuen er et hyggeligt sted, hvor du som studerende kan læse, købe brugte fagbøger og nyde lidt lækker kaffe eller te. Dette hyggelige sted har beliggenhed på Nedergade 12 i Odense, og drives af frivillige studerende, som synes, at Odense manglede et sted, hvor de studerende kunne sætte sig hen for at læse i fred og ro.

Stemningen er uformel og afslappet, da StudieStuens fokus er, at dig og dine medstuderende skal have et sted at læse i en rolig og rar atmosfære. Dette sted skal ses mere som en studiecafé end noget andet, da det er muligt at købe snacks. Dog er maden ikke det centrale her. Forskellen på StudieStuen og de mange andre caféer i Odense er, at du kan sidde og læse i ro og fred, uden at der er forstyrrende elementer. Der er hverken høj musik i højtalerne eller larmende mennesker omkring dig. StudieStuen har lavet et hyggeligt sted, hvor du kan studere, som er lidt væk fra hjemmet. Det er det perfekte sted at mødes med studiegruppen, eller til at få lavet nogle af de lektier, man mangler. Ønsker du at sælge eller købe brugte studiebøger, så kan StudieStuen hjælpe dig med dette.

StudieStuen er meget mere end bare et sted at læse, da du også kan være med til forskellige begivenheder, der afholdes løbende. Koncerter, digtsamlinger og generalforsamlinger er blandt nogle af de mange arrangementer, du kan blive en del af. StudieStuen holder åbent hver dag, dog med forskellige åbningstider alt efter hvilken dag, det drejer sig om. Uanset, hvornår du har brug for at få lavet lektier, eller lige skal mødes med studiegruppen, så kan du altid regne med StudieStuen.

Det er dog ikke kun et sted for dig og studiegruppen, da du også har rig mulighed for at stifte bekendtskab med andre medstuderende, og potentielt fremtidige nye venner. Mange studerende benytter sig af StudieStuen, og det skaber et fællesskab blandt de mange studerende. Det kan være rart at tale med nye mennesker samt at tale med nogen, der måske kender til det samme studie som dig.

En anden måde, hvorpå du kan bidrage til fællesskabet i StudieStuen, er ved at melde dig som frivillig. StudieStuen kan altid bruge flere frivillige til at hjælpe med at holde styr på stedet, og hvis du har et brændende ønske om at hjælpe og være der for andre, så kan StudieStuen være stedet for dig. StudieStuen har eksisteret siden september 2010, og har haft stor succes lige siden. For mange er det det helt rette sted at tage hen, hvis man har brug for at komme lidt væk hjemmefra, men samtidig kunne sidde blandt andre studerende og læse lektier. Især som tilflytter kan StudieStuen være en god måde hvorpå du kan møde nye mennesker og udvide dit netværk. Stedet giver et fællesskab imellem studerende, og en mulighed for at lære noget fra andre. Skulle du være i tvivl om noget, så kan du altid prøve at forhøre dig hos andre studerende.
Adresse

Nedergade 12, 5000 Odense


Kontakt info

Email: studiestuen@gmail.com
Telefon: 31 85 55 67 


Åbningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-21
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-21
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-16
Søndag: 10-16


Website

Café StudieStuen's website