Café Sidewalk

Café Sidewalk i Aarhus er caféen ved åen, hvor du altid bliver mødt med et smil. Café Sidewalk ligger midt på Åboulevarden, nemlig helt konkret på Åboulevarden 56-58, og her er er du garanteret en god caféoplevelse oplevelse med den helt rigtige og hyggelige å-stemning, som er et must at opleve, når man alligevel er på tur i smilets by.


 


Når du slentrer langs åen i Aarhus, og nyder den summende, århusianske stemning, så bør du helt sikkert svinge en tur forbi Café Sidewalk. Du kan ikke undgå at lægge mærke til caféen, for her er der nemlig altid god stemning og glade mennesker. Caféens medarbejdere tager imod dig med åbne arme og vil gøre alt for, at du får en dejlig caféoplevelse i de smukke omgivelser. Hyggen er klart omdrejningspunktet hos Café Sidewalk. Caféen er oplagt for dig, der ønsker at nyde en lækker omgang morgenmad på en rolig onsdag eller mangler en café, hvor du sammen med et par veninder kan nyde en velsmagende drink eller to, inden turen går videre for at udforske bylivet. 


Tager du et kig på menukortet hos Café Sidewalk, finder du hurtigt ud af, at der her serveres klassiske café-retter, som vi alle kender og elsker. Du finder garanteret din egen favorit blandt de mange spændende retter, som caféen har at byde på. Uanset om du kommer morgen, middag eller aften, så har Café Sidewalk noget at byde på! Eksempelvis kan du alle hverdage få den lækre morgenbuffet med hjemmelavet brød, lun leverpostej, yoghurt, frugt, mysli, æg, 3 slags pålæg, ost, marmelade, kiks og knækbrød til en formidabel pris! 


På menukortet finder du også alt fra den klassiske Club Sandwich, Sidewalks helt egen burger og forskellige pastaretter til forskellige snacks, nachos og forskellige slags salater.
Er du lidt lækkersulten, så kan det være, at nogle af desserterne på menukortet kan friste? Som du kan læse, så er mulighederne hos Café Sidewalk mange, og vi kan derfor varmt anbefale dig at tjekke caféens menukort ud. Menukortet finder du på caféens hjemmeside.


Café Sidewalk har uden tvivl en fantastisk placering, lige i hjertet af smukke Aarhus. Derfor er caféen uden tvivl et godt sted at starte en festlig aften. I den forbindelse har Café Sidewalk et spændende udvalg af blandt andet forskellige vine, øl og cocktails. Priserne er rimelige, og hvis du kommer til happy hour, så kan du få 2 ens cocktails til blot 100 kroner. Desuden tilbyder Café Sidewalk hver måned en ny og spændende cocktail, så hvis du er frisk på at prøve noget nyt, så spørg tjeneren efter månedens cocktail, når du besøger Café Sidewalk. 


Café Sidewalk er gode til at holde sig opdateret på de sociale medier, hvilket kun er til stor fordel for dig. Du kan fange Café Sidewalk på deres Facebook-side eller gennem deres profil på Instagram. På de sociale medier bliver løbende postet spændende tilbud og flotte billeder af den lækre mad i caféen. Her kan du finde lidt inspiration til, hvad du skal bestille hos Café Sidewalk, hvis du selv vælger at besøge caféen.


Alt i alt vil vi anbefale dig at besøge Café Sidewalk i Aarhus. Her er hyggen i fokus, og det er en oplagt café at besøge, hvis man gerne vil nyde smilets by i de helt rigtige omgivelser. Café Sidewalk byder på lidt af hvert, når det kommer til mad og drikke, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde noget på menukortet, der falder i din smag. Det smilende personale står klar til at give dig en dejlig caféoplevelse i de smukke omgivelser ved Åboulevarden.