Café Palermo

Café Palermo


Café Palermo er opstået ud fra en vision om at skabe et sted i indre København, hvor man kan spise fantastisk lækker mad til billige penge.  Her er der i bogstavelig forstand højt til loftet, da Caféen er nyindrettet i intet mindre end tre sale/etager. Café Palermo tilbyder klassiske italienske retter i alle afskygninger, samt en lang række salater – som selvfølgelig har et italiensk islæt. Caféen finder du på en af det absolut mest centrale lokationer, nemlig Kultorvet – ganske tæt på Nørreport Station. På den måde kan du nemt via metro/bus/s-tog komme til at spise lækkert til studevenlige priser, selvom du måske ikke lige bor helt i centrum. 

Besøg Café Palermo online og se deres lækre menukort!

Der er brunch/frokostbuffet hver eneste dag 10-16 til 89 kr. For studerende er det kun 79 kr. Det meste af maden er hjemmelavet, og de er i caféen meget stolte af den gode mad, de serverer. Kvaliteten af maden er meget langt over, hvad prisen giver udtryk for, ejeren Mathias udtaler:
” Jeg har længe ville tilbyde god solid italiensk mad, til priser som alle kan være med på. Vi har ingen fine prisfornemmelser, og ved at den mad vi laver altid er af højeste kvalitet. Folk skal være mere end velkomne til at komme og smag selv
 
Café Palermo tilbyder også aftenbuffet som kun koster 89 kr. For studerende igen 10 kr. billigere - altså 79 kr. Aftenbuffetten består af lækre italienske retter med tilhørende salater. Maden bliver tilberedt på traditionel vis af italienske kokke, og du finder også et stort udvalg af italienske pizzaer og desserter. Drikkevarepriserne er også sat lavere end naboerne i indre by, og de har generelt et meget studievenligt koncept. Du finder nok ikke en café eller restaurant i indre by, hvor du får så meget for dine penge, som hos Café Palermo!

Få din nysgerrighed stillet - se det lækre menukort online!

Studenterguiden.dk har allerede hørt fra mange unge og studerende, som har nydt godt af den lækre mad, og de meget studievenlige priser. Vi har endnu ikke kunne finde én utilfreds gæst, og det vidner også om, at Café Palermo tager sin mad og sine gæster meget seriøst! Der er altså rigtig mange gode grunde til at kigge forbi på Kultorvet 5, hvor Café Palermo er beliggende. En meget varm og italiensk anbefaling her fra!
Adresse

Kultorvet 5
1175 København K.


Kontakt info

Telefon: 31 35 02 77
E-mail: palermokultorvet@gmail.com


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 - 22.00
Torsdag:                10.00 - 01.00
Fredag - lørdag:     10.00 - 02.00
Søndag:                 10.00 - 22.00


Website

Café Palermo 's websiteCafé Palermo
Café Palermo
Café Palermo
Café Palermo