Café Oscar


Hvis du er på udkig efter en café beliggende i København K, så skal du kigge efter Café Oscar! Café Oscar i København, er en flot café, som er særdeles hyggelig og præget af en meget uformel stemning. Det er en café, hvor der er plads til alle. Her finder du et lækkert udvalg af de klassiske caféretter til både morgen, frokost og aften. Café Oscar serverer en lækker brunch, klassiske caféretter til frokost og velsmagende retter til aften til yderst studievenlige priser. Der er desuden mulighed for at få en uovertruffen oplevelse med traditionel dansk mad på denne café. Synes du allerede nu, at caféen lyder som noget for dig? Så finder du helt konkret Café Oscar i hjertet af København, nemlig på Bredgade 58.

 

For Café Oscar er det vigtigt, at alle deres gæster føler sig velkomne, og af samme årsag gør deres smilende personale alt det, de kan for, at du går derfra med en skøn og gennemført oplevelse i bagagen. På caféen lægges der nemlig vægt på, at både mad og service er god. Café Oscar byder på velsmagende mad i smukke omgivelser! Hvis du ikke til dagligt bor i København, så er stedet i særdeleshed oplagt for dig at besøge. Her får du mulighed for at nyde noget lækker mad og drikke, mens du kan se ud til storbyen, så du får så meget ud af København som muligt. Området omkring Bredgade emmer nemlig af en lækker storbystemning med en masse hyggelige butikker, du med stor fordel kan udforske før eller efter dit besøg på Café Oscar. Desuden ligger caféen ikke langt fra nogle af de mest besøgte attraktioner i København, som for eksempel Amalienborg. Derfor kan Café Oscar også være oplagt for dig, der er interesseret i at begive sig ud i et lidt sightseeing efter en god portion mad. Du kan naturligvis også blot komme forbi Café Oscar for at drikke en latte, cappuccino eller chai latte, mens du nyder udsigten og stemningen. Dette er en nemlig en helt oplevelse i sig selv på en café med beliggenhed, der er så speciel. 

Der findes utrolig mange caféer i København, og gennem tiderne er der kommet rigtig mange til. De kæmper naturligvis alle om gæsternes gunst, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvilket café man skal besøge? Café Oscar er et rigtig godt bud på en hyggelig café med god mad til studievenlige priser og en fantastisk beliggenhed, som du næsten ikke må gå glip af. Det er det helt rigtige sted at tage hen, uanset om du har lyst til en kop kaffe, hurtig lille frokost eller en større helaftensoplevelse. Tjenerne hos Café Oscar vil være klar til at give dig en god caféoplevelse. 

Maden hos Café Oscar bliver serveret med kærlighed, og caféen har et spændende menukort, som du kan kigge på. Man kan få næsten alt, hvad hjertet måtte begære. Cafe Oscars menukort byder nemlig på alt fra lette anretninger til større menuer, hvorfor du både kan komme forbi caféen, hvis du er snacksulten eller meget sulten! Hvis du besøger Café Oscar om morgenen, kan du nyde caféens brunchtallerken, der byder på alt fra røræg med cocktailpølser til frisk frugt og amerikanske pandekager. Kommer du til frokosttid, så kan du vælge mellem alt fra et lækkert og højtbelagt stykke smørrebrød, en frisk sandwich og cæsarsalat til stjerneskud og pariserbøf med rødløg. Med en kombination af klassiske caféretter og traditionel dansk mad, vil der altså på menukortet være noget for enhver smag. 

Der er naturligvis også mulighed for at nyde en god omgang aftensmad på Café Oscar. Besøger du derfor Café Oscar om aftenen, vil aftenkortet også byde på lidt af hvert. Du kan på caféen nemlig selv sammensætte din menu. Du kan vælge mellem at sammensætte en 2 retters menu eller 3 retters menu. Hertil vil du finde et udvalg af forskellige forretter, hovedretter og desserter på menukortet, som du frit kan vælge mellem, så du kan sammensætte en menu, der falder netop i din smag!

Café Oscar holder desuden gerne din næste fest eller event i deres flotte festlokaler. Arrangementet kan både holdes åbent eller lukket, hvor caféen danner rammen om din kommende begivenhed. Læs mere om mulighederne for at holde et arrangement på Café Oscar via caféens egen hjemmeside. Er I flere, der har planer om at besøge Café Oscar, så kan det være, at I på forhånd skal booke et bord for at være sikre på at få et bord, så I ikke går forgæves. Dette kan i gøre via caféens hjemmeside eller ved at ringe ind til Café Oscar. 

Er du på jagt efter en café med et lækkert menukort, god mad til studievenlige priser og en hyggelig atmosfære? Så er Café Oscar bestemt et sted, du bør overveje at besøge. Caféen har sin beliggenhed i indre by, og det er derfor et oplagt sted at sætte sig ned og spise sin frokost eller aftensmad, hvis du alligevel er inde i byen. Her kan du spise alt fra de mere klassiske caféretter til de helt traditionelle danske retter, som de fleste har et kendskab til. Med placeringen tæt på Kongens Nytorv, så kan det næsten ikke blive mere centralt. Det er et oplagt sted at tage hen med veninderne efter en lang dag på studiet og med det store menukort og de studievenlige priser, vil der bestemt være noget for enhver smag.
Adresse

Bredgade 58, 1260 København K


Kontakt info

Telefon: 33 12 50 10
E-mail: mail@cafeoscar.dk


Åbningstider

Alle dage: 10.00 – 22.00


Website

Café Oscar's website