Cafe Mauritz

Cafe Mauritz


Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 3 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Café Mauritz i Odense ligger placeret på forskellige adresser rundt omkring i byen.

Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler de så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård og tomater og salat fra det lokale gartneri. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle deres samarbejdspartnere lever op til disse krav.

Sæt dig til rette ved de fine cafeborde og nyd en dejlig burger under de sjove bowlerhattelampers skær. Bestil dit bord her og tag børnene med.

Siden 2002 har Cafe Mauritz været en del af Skibhuskvarteret og har siden udvidet med yderligere tre cafeer. Den ene beliggende i Dalum, og de andre ligger i Svendborg og i Middelfart.

Betjeningen er altid hurtig, venlig og smilende og maden lever helt klart op til forventningerne. Derudover har de også en cafe i Svendborg, hvis du skulle blive sulten på de kanter.

Skal du holde jobsamtaler, bestyrelsesmøder eller lignende så har Mauritz Dalumvej et lokale til dette med AV-udstyr, som du kan leje – kvit og frit! Du kan leje lokalerne her. 

Menukortet

Mauritz er bedst kendt for deres burgere, som bærer præg af specielle dressinger eller anderledes fyld – og så er alle deres dressinger hjemmelavede efter deres egne opskrifter! Vælg mellem en masse lækre hjemmelavet burgere som indeholder friske grøntsager som nøje er udvalgt efter den bedste kvalitet, som også indeholder deres lækre hjemmelavede dressinger.

På menukortet på Mauritz er der dog også caféretter i den klassiske forstand, såsom salater, sandwiches og lette retter.

Hele dagen serverer Mauritz burgere, sandwiches, nachos, spareribs og salater, hvor de også tilbyder et stort udvalg af vegetariske retter.

Hvis du ikke lige har lyst til en burger midt på dagen, kan du også slappe af med en kop økologisk te eller fairtrade Caffe Latte. Du er velkommen til at tage dine studiekammerater med ned i cafeen, hvor I har mulighed for at læse sammen som studiegruppe. Desuden giver Mauritz 10 % rabat til alle studerende!

Mauritz har også valgt at tilbyde rabat til stamkunderne. Så hvis du kommer ofte nok, er der udsigt til en god pris på den lækre burger.

Take-away

Ved Mauritz har du mulighed for at tage maden med hjem, hvis du ikke lige har tid til at sidde ned i de behagelige omgivelser.

"To Go"- menukortet, hvor du til billige penge kan købe et måltid med hjem eller som madpakke på arbejdet - se udvalget her.
Adresse

Skibhusvej 96
5000 Odense C

Dalumvej 3
5250 Odense SV


Kontakt info

Tlf: 65 94 40 60
E-Mail: kontakt@cafemauritz.dk


Åbningstider

Tjek åbningstider på hjemmesiden her.


Website

Cafe Mauritz's websiteCafe Mauritz
Cafe Mauritz
Cafe Mauritz
Cafe Mauritz