Café Kaffegal


Kan du lide at nyde god kaffe og god mad med god samvittighed? Så skal du til Café Kaffegal, hvor du kan få en lækker restaurantoplevelse. Her giver maden en god smag i munden på mere end én måde. Caféen har nemlig den mission at skabe et bedre og mere bæredygtigt samfund.

Café Kaffegal er socialøkonomisk drevet, og søger at skabe et bedre samfund for psykisk sårbare mennesker. Caféen skal opkvalificere dem både fagligt og socialt. Fagfolk, frivillige og psykisk sårbare mennesker, der er ansat på særlige vilkår, driver caféen og, sørger for at caféens sociale mission fuldføre. Café Kaffegal kan godt lide, at have god smag i munden, og god smag opnår de, idet deres overskud geninvesteres i caféens sociale mission hvert år. Dvs. at caféen søger at skabe så mange jobs som muligt for folk med særlige vilkår.

Café Kaffegal har gennem tiden opnået flere titler. I 2015 blev caféen kåret som Byens Bedste Café 2015, Aarhus’ Bedste Børnevenlige Spisested 2014 og sidst men ikke mindst en af Danmarks fem bedste socialøkonomiske virksomheder.

Føler du et socialøkonomisk ansvar? Så er dette stedet for dig. Kom og giv dig selv en god og positiv oplevelse.

Der er flere grunde til at vælge Café Kaffegal:

Maden smager fantastisk: Ikke nok med at maden smager fantastisk, så er den 100 % økologisk!  Køkkenet har en dyb kærlighed til mad og gode rene råvarer. Alt fremstilles fra bunden og der søges altid danske økologiske, biodynamiske og Fairtrade råvarer, hvor dyr og mennesker bliver ordentligt behandlet.

Caféens ansatte er ansvarlige: Caféen er som tidligere nævnt en socialøkonomisk virksomhed. Caféen arbejder for at opkvalificere psykisk sårbare mennesker – dette både fagligt og socialt.


Studenterrabatter

30% rabat til studerende.
Adresse

Nørregade 40
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 5053 0010
E-Mail: info@cafekaffegal.dk


Åbningstider

Søndag og mandag: LUKKET


Tirsdag 14.00-21.30
Onsdag* 11.00-21.30
Torsdag* 11.00-21.30
Fredag 11.00-21.30
Lørdag 11.00-21.30


Ved bordreservation over 20 personer holder Café Kaffegal ofte åbent.


(Køkkenet lukker 20.30)


Website

Café Kaffegal's website