Café Jorden


Café Jorden er hyggelig cafe med traditionel cafemad og med en fantastisk charmerende placering ved Latinerkvarteret i centrum af Aarhus. Du kan sidde på torvet og nyde en lækker Café latte i den dejlige eftermiddagssol, eller krybe ind i den hyggelige stemning og nyde de ”gammeldaws” omgivelser. Du finder Café Jorden på adressen Badstuegade 3, og det er derfor nemt at komme et smut forbi denne café, hvis du alligevel befinder dig i Aarhus. Caféen her er en af Aarhus’ ældste, og åbnede tilbage i 1985.

En lille hyggelig cafe med retro musik, god stemning og smilende personale. Her får du altid god betjening og lækker autentisk cafemad. Du kan selvfølgelig få den klassiske nachos med kylling, og en lækker frisksmurt laksesandwich, så hvis du er til det klassiske køkken og retro musik, så er dette stedet for dig. Du kan også komme og nyde en lækker morgenmad på Cafe Jorden. Café Jorden har en international menu, hvilket vil sige, at du både kan få mexikansk mad, burger, seafood og meget andet. Der er derfor noget til enhver smag, uanset hvilket slags mad du er til. Derudover findes der lækre drinks og andre gode forfriskninger, som du kan slukke tørsten i. Du kan få serveret både brunch, frokost og aftensmad, og der er derfor en masse forskelligt mad, som du kan vælge imellem, hvis du vælger at spise hos Café Jorden. Deres brunch serveret helt indtil klokken 14.00 alle dage, så du har god mulighed for at tage et smut her forbi og spise din brunch, selvom du sover længe.

Hvis du er vegetar, er der også mange valgmuligheder for dig, hvis du vælger at spise hos Café Jorden. De har blandt andet en årstiden vegetar brunch, salater, tærter og andet, som helt sikkert egner sig til dig, som ikke spiser kød. Derudover skifter deres menukort efter årstiderne, så du er sikker på, at du får de råvarer, som er bedst i sæsonen.

Når de sene nattetimer falder på, og du har nydt en af deres lækre burgere, så kan dig og vennerne nyde billige drinks og øl til langt ud på natten.  Deres drinks og øl bliver rost til op over begge øre, så hvis du mangler et nyt sted at gå i byen, skulle du prøve at slå et smut forbi Cafe Jorden. Om du er til Carlsberg eller rød Tuborg, så finder du det her. En helt igennem original cafeoplevelse i smukke Aarhus. Du kan derfor vælge også at komme ind til Café Jorden som opvarmning inden en bytur. Her er både en varm og hyggelig stemning, som gør, at folk ofte strømmer hertil og stedet ender med at blive ret fyldt, når de sene timer går på. Aldersgrænsen efter klokken 22 er 18 år i hverdagene, og i weekenden skal du være over 20 år.

Derudover er det muligt at sidde udenfor at nyde enten din mad eller drikkevarer hos Café Jorden. Dette er særligt fordelagtigt i de varme måneder. I de kolde måneder bliver der tændt for gaslamper samt delt tæpper ud, hvilket gør, at det er muligt at sidde udenfor året rundt.

Hvis du ønsker at følge med på Instagram, hvad gæsterne hos Café Jorden poster, kan du finde dette her. På denne måde kan du selv få inspiration til, hvad du skal bestille, hvis du vælger at besøge caféen. Her er det også muligt at se den gode stemning, som der er hos caféen. Her vælger folk i særdeleshed at dele billeder udenfor, hvor man kan se hvor hyggelig stemningen er, når de har tændt for deres gaslamper og gæsterne varmes af tæpperne og en god kaffe. Stemningen er helt sikkert nem at opleve, hvis man blot vælger at tjekke disse billeder ud.

Hvad end du søger et sted, hvor du kan få en god omgang brunch med dine veninder, spise en god frokost med din mor eller invitere din kæreste ud til aftensmad på en hyggelig café, så er Café Horden oplagt til alle disse anledninger. På menuen finder du også både søde sager, lækre varme drikke og snacks, så du kan nemt bruge mange timer hos caféen, idet der er mange lækre ting at udforske på menukortet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tjek menuen ud på hjemmesiden, linket til Instagram eller vælg at tag et smut forbi caféen, hvis du alligevel befinder dig i nærheden.
Adresse

Badstuegade 3
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 25 22 12 10
Email: info@cafejorden.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 23.00
Fredag: 09.00 - 00.00
Lørdag: 09.00 - 01.00
Søndag: 10.00 - 23.00


Website

Cafe Jorden hjemmeside