Café Grene


Café Grene er en café tilhørende Søstrene Grene. Søstrene Grene er da en butik, tænker du garanteret, og ja det er korrekt. Søstrene Grene er en forretning, som er kendt for sine billige priser, og de har nu også deres egen café, som ligger på første sal i Søstrene Grenes butik i Aarhus. Hvis du træder ind i butikken på Søndergade 11, og tager rulletrappen op til 1. sal, vil du blive mødt af en hyggelig café-stemning. Her tilbydes der både morgenmad, og frokost så vel som en lækker ny brygget kop kaffe.

Café Grene er definitionen på dansk hygge, og caféen er gennemført hele vejen igennem. Menuen består af et bredt udvalg af morgenmad, brunch, salater, frokosttallerkener, pastasalater, rugbrødssandwicher, kaffe, kage og juice. Café Grene går i særdeleshed op i at gøre brug af overvejende økologiske og bæredygtige råvarer Af samme grund har caféen modtaget det økologiske sølvmærke, hvilket vil sige, at caféen bruger hele 60-90% økologiske råvarer.

Morgenmadsretterne er mættende og delikate. Frokostretterne sikrer dig energi til en god dag, og dagens ret er altid yderst velsmagende. Café Grene har et overvejende dansk køkken, dog med undertoner inden for det franske og det italienske. Hver eneste dag bager kokken eget brød, som serveres til lækre og sprøde salater. Her i caféen er der en hyggelig stemning, som helt klart er værd at opleve, hvis du befinder dig i Aarhus.

Ligesom Søstrene Grenes priser, er Café Grene særdeles billigt. Man kan snildt få et mættende måltid for en halvtredser. Har du brug for en lille optankning, mens du er undervejs, eller bare en lille mellemmad som et afbræk fra shoppeturen, så er Café Grenes tærte med pastasalat anbefalingsværdig. Køber du din mad som takeaway, er der desuden penge at spare. Skal du og dine kammerater finde et hyggeligt, men billigt sted, så gør jeres besøg hos Café Grene. Få en kop kaffe og nogle af Café Grenes hjemmelavede kager, mens I nyder stemningen i caféen. Hvis det blot er den lille sult, som trænger på, kan I vælge at bestille en kaffe latte eller måske nogle saltede mandler.

Hvis du søger en hyggelig café i Aarhus centrum, så kan Café Grene helt sikkert anbefales. Med deres centrale placering, hyggelige café og studievenlige priser, så er det helt sikkert et oplagt valg for dig som studerende. Hvad end du blot har brug for et sted, hvor du kan slappe af alene med en dejlig kop kaffe, et sted hvor du kan mødes med studiegruppen eller et sted, hvor du kan få en lækker morgenmad eller frokost med din veninde. Hvad end anledningen er, så egner Café Grene sig til en masse forskellige lejligheder.

Bor du ikke i Aarhus, men måske overvejer at komme dertil for at besøge enten Tivoli Friheden, Den Gamle By eller ARoS, så kunne det være en oplagt mulighed at tage forbi denne hyggelige café enten inden eller efter du har besøgt de andre steder. På denne måde er du sikker på, at du får en hyggelig tur til Aarhus med både kulturelle oplevelser og god mad i hyggelige omgivelser.

Ønsker du at se mere til deres hyggelige café, kan du med fordel følge med på deres Instagram. Her deler de flotte billeder af deres lækre mad, hvilket kan give dig inspiration til, hvad du skal bestille, hvis du vælger at aflægge caféen et besøg. Derudover deler de hver uge en story med ugens madplan, så du kan se, hvad du kan få at spise som Dagens Ret i caféen i løbet af ugen. Retterne skifter efter sæsonen, du kan eksempelvis få æbleskiver til jul, fastelavnsboller i februar og mere sommerlige retter, når vejret er godt udenfor. 

Lyder dette som noget for dig, så tag din veninde under armen til et smut forbi Søstrene Grene. Når I alligevel er derinde for at shoppe, kan I lige så godt tage et besøg forbi Café Grene på første sal.
Adresse

Søndergade 11
Aarhus C 8000


Kontakt info

Telefon: 51 49 09 89Café Grene
Café Grene