Café Genesis

Café Genesis


Café Genesis er et folkekirkeligt projekt, som først og fremmest har til formål at hjælpe mennesker, som på en eller anden måde er kommet i vanskeligheder. Men alle er velkomne i caféen. Også hvis du bare har lyst til at opleve et hyggeligt og godt fællesskab.

Det er muligt at besøge caféen hver mandag kl. 15.30 - 18.00. I caféen er der medarbejdere, som du kan tale med, hvis du har behov for det. Det er det kristne livssyn, som danner grundlag for Projekt Genesis. Dette livssyn vil derfor også være medarbejdernes tilgang til tingene, men vi vil forsøge at møde alle uden fordomme.

I caféen er der mulighed for at købe kaffe, the, sodavand og slik osv. Alt sammen til billige priser. Vi har desuden en del forskellige spil, som kan lånes i baren. Nogle gange er der arrangeret koncerter eller lign. i caféen. Det er altid gratis at deltage i disse arrangementer, så bare hold godt øje med siden Event aftner, soCafe hyggem du finder i menuen til højre.

Jeg håber, at du får lyst til at kigge ind i caféen. Vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan for, at du vil komme til at føle dig velkommen!

På gensyn i Café Genesis!

Støt Café Genesis

Men enhver skal give, som han har hjerte til ­
ikke vrangvilligt eller under pres,
for Gud elsker en glad giver.

(Andet Korintherbrev 9 vers 7)

Café Genesis lever af at andre velvilligt støtter os. Vi får i øjeblikket lidt penge fra fonde, men hvem ved hvor længe vi kan blive ved med at få det, så derfor er det vigtigt, der er folk, som ønsker at give til formålet. Af udgifter kan nævnes: kaffebilletter, husleje, underviserer, litteratur, koncerter, rengøringsartikler, toiletpapir, salgsartikler og flere andre ting, der jo skal til for at drive en café.

Som der står i biblen, skal man give, hvis man føler for det, så du skal ikke føle dig presset til at give, men opfordret.

Bliv gavegiver:

En gavegiver er en person på min. 18 år der giver 50 kr. i året til arbejdet

 

Vi skal have navn, adresse og cpr-nr. før det er en gavegiver.

 De informationer kan skrives på girokortet. (også ved brug af homebank) eller mailes via kontakt siden.

Du kan bruge homebank. vælg kort type 73 tast gironr. 88102843

eller du kan overføre penge til:

Reg: 7040

Kontonummer: 0001141398
Adresse

Klostergade 28
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 68 76


Åbningstider

Hver mandag fra 15.30 til 18


Website

Café Genesis's website


Café Genesis
Café Genesis