Cafe Gemmestedet

Cafe Gemmestedet


Hos Cafe Gemmestedet i Aarhus finder du en lang række af forskellige type gæster. Her er der plads og frirum til alle - og alle er derfor velkomne! Her er der stor fokus på menneskelige relationer, og deres personale er ansat efter deres menneskelige kvalifikationer før faglige - Cafe Gemmestedet er de gode mennesker, og de forventer, at du som gæst også er det. Helt konkret finder du cafeen på Gammel Munkegade 1 i Aarhus.

For Cafe Gemmestedet handler det ikke om at være anderledes - men det er de! De ser sig selv som din vært/værtinde og ikke som tjener eller bartender, og personalet går meget op i, at du som gæst hygger dig mest muligt og bliver guidet igennem besøget på behørig vis. Personalet derfor vil altid tage udgangspunkt i, hvad de finder lækkert og mest relevant i forhold til netop din situation! Det er gjort ud fra tesen om, at alt ikke skal være "normalt" eller "korrekt". Personalet er altid positive, glade og ikke mindst behjælpelige og kvalificerede til at gøre dit cafebesøg til en god oplevelse. De sætter en ære i at hygge sig, og er overbeviste om, at det giver en bedre stemning, når alle er glade for at gå på arbejde og derved gøre netop din dag lidt bedre! Du kan desuden være sikker på, at personalet har smagt på hele menukortet, og dermed kan de give den absolut bedste rådgivning. Det er særligt oplagt for dig, der skal besøge cafeen for første gang. Cafe Gemmestedet har ofte deres personale på kursus, fordi de er overbeviste om, at man altid kan lære lidt mere.

Cafeen er hyggeligt indrettet og skaber nogle rolige rammer for et dejlig cafebesøg med dine studiekammerater. De studievenlige priser gør, at de fleste med stor sandsynlighed vil kunne være med! Selv når vi nærmer os slutningen af måneden.

Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale Cafe Gemmestedet. Her finder du en sjælden indstilling, som uden tvivl vil gøre dit næste cafebesøg mindeværdigt. Cafeen har gode priser, som de fleste studerende kan være med på, et fint menukort, og så er personalet også i topklasse. Hos Cafe Gemmestedet finder du gæster, som ligesom dig, er ude efter et godt og anderledes cafebesøg!

Du kan finde flere informationer og kontakte Cafe Gemmestedet på deres Facebook-side ved at trykke på dette link! På cafeens Facebook-side kan du også blive klogere på tidligere gæsters anmeldelser af stedet. 


Adresse

Gammel Munkegade 1
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 55 00
E-mail: cafegemmestedet@gmail.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 21.00


Website

Cafe Gemmestedet's website