Café Gaya

Hos Café Gaya kan du få lækker økologi, lige i midten af det pulserende Århus. Her træder du direkte ind i en rummelig café, hvor alt er 100% økologisk og vegetarisk. Her er det din sundhed der er i fokus, og du får uden tvivl en café oplevelse ud over det sædvanlige.

 


Økologi til alle


Hos Café Gaya er der plads til, at alle kan spise økologisk, uanset størrelsen på din pengepung. Du kan få alt hvad hjertet begærer af vegetariske lækkerrier i Gafe Gaya´s økologiske aftenbuffet. For 159 kroner kan du gå ombord i alverdens salater, den lækre suppe, mættende varme retter, tilbehør og friskbagt brød. Om dagen kan du nyde samme omgang i form af deres frokostbuffet til kun 139 kroner. Du er garanteret en lækker smagsoplevelse, og du går helt sikkert mæt derfra. Er du mere til den klassiske cafe burger, kan du prøve en Gaya Burger. Her får du den klassiske cafe burger i en lækker, vegetarisk udgave med krydret bønnebøf, salat, dressinger og lækker hjemmebagt brød. Du kan vælge mellem spelt eller glutenfrit, og hele herligheden får du til kun 119 kroner. Hos Gaya kan du også tilfredsstille den søde tand, og samtid holde den ”slanke linje”. I kagemontren finder du nærende rawkager, der nok skal få dine smagsløg til at synge. Mums!


 


Plads til alle


Hos Gaya er der plads til alle, der søger en berigende madoplevelse. Her ved de godt at mange undgår laktose, gluten og æg i deres kost, og derfor bestræber den økologiske café sig på at undgå disse råvarer i deres mad. Du kan derfor rolig bevæge dig på Gaya´s på trods af glutenallergi, laktoseintolerant livstil eller veganske præferencer – her er der plads til alle. På Gaya´s er der altid god stemning og du bør helt sikkert tjekke nogle af deres spændende arrangementer. Ofte kan du opleve live musik i de lyse lokaler, imens du nyder en økologisk kop kaffe i den hyggelige atmosfære.