Café Fyrtøjet

Café Fyrtøjet


Café Fyrtøjet er opkaldt efter H.C. Andersens eventyr af samme navn og ligger tæt på digterens gamle hus i Odense i Lotzes have.

Café Fyrtøjet byder på traditionelle caféretter med bl.a. brunch, tapas, sandwich, burgere og enkelte større hovedretter. Derudover tilbydes der også smørrebrød, som ofte forbindes med at være en dansk spise, og derfor meget traditionsbundet. Dette er også gældende for H.C. Andersen, som caféen gerne vil sættes i forbindelse med, hvilket også ses på navnet. Det er også muligt at nyde både kaffe og kage i Café fyrtøjet.

Man har mulighed for, at sidde både ude og inde. Hvis man er et selskab på over 8 personer, er det muligt at booke menuer til at helt selskab. Dette gælder både brunchmenuer, frokostmenuer, smørrebrød og tapas. Derudover er det også muligt at holde større arrangementer som runde fødselsdage, firmaarrangementer m.m. Hertil vil der sammen med dig blive skræddersyet et arrangement, der passer til den fest, du gerne vil have.

Af anmeldelserne lyder det, at caféen byder på 'nem og lækker mad, samt dejlig kaffe'. Det er oplagt at besøge stedet, når solen skinner og giver de 'optimale rammer for en god oplevelse til en søndagsbrunch'. 'Man får en dejlig madoplevelse, der giver lyst til at komme igen'. Derudover er man sikret en god service, da tjenerne er opmærksomme på gæsternes behov, hvilket er med til at give en god oplevelse af caféen.

Café Fyrtøjet sætter prikken over i'et, hvis man vil have en samlet oplevelse af H.C. Andersens by Odense. Man kan vælge først gå ind og opleve H.C. Andersens barndomshjem, for derefter at lade børnene gå på eventyr i Fyrtøjet, og til sidst slutte af med frokost eller et stykke kage på café Fyrtøjet. På den måde får man en hel oplevelse af H.C. Andersens eventyrlige Odense.
Adresse

Hans Jensens Stræde 21
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 13 53 29
E-Mail: mail@kongvolmer.com


Åbningstider

Mandag-Fredag: 11.00 - 15.00 (Mindst)
Lørdag:               10.00 - 16.00
Søndag:              12.00 - 15.00
Kun frokostbuffeten


Website

Café Fyrtøjet's website


Café Fyrtøjet
Café Fyrtøjet
Café Fyrtøjet