Café Fika

Aarhus byder på mange lækre spisesteder og caféer, og Café Fika er en af disse. Her kan du får frokost eller aftensmad, hvor de hver dag serverer et stort udvalg af lækre, gode og sunde alternativer. Besøg Café Fika i Aarhus på adressen Jægergårdsgade 47.


 


Denne café er en takeaway café, hvilket vil sige du kan købe din mad her for at spise på farten eller tage det med hjem til dig selv og nyde. Maden fra Café Fika er både sundt og utroligt lækkert, og tilbyder det gode sunde måltid til dig, som foretrækker at spise sundt i hverdagen. Hvis du ønsker at få noget andet til frokost, end hvad du måske plejer, finder du et alternativ til din frokost her i caféen.


 


Ønsker du at følge med, hvad der sker i caféen samt at se billeder af deres lækre og indbydende retter, så kan du med fordel følge med på deres Instagram.


 


På menuen finder du et udvalg af lækre juicer, smoothies, varme drikke, sandwiches, surdejsbrød, salater, brunch, madpandekager og meget mere. Dette er deres udvalg af lækre frisklavede retter, som smager fantastisk.Tag med dine studiekammerater et smut forbi Café Fika, hvor I kan få et godt og sundt måltid mad til at tage med jer på farten.