Cafe Europa


Midt på Strøget i København finder du Café Europa. Cafe Europa 1989 betegner sig selv som en café i europæisk-international klasse. Flotte lokaler, fantastisk beliggenhed og en god portion mad skaber hos Café Europa rammerne for et dejlig cafébesøg midt i København. Helt konkret har Café Europa i København sin beliggenhed på Amagertorv 1.

Café Europa har eksisteret siden 1989, og er i dag en café, du ikke kan undgå at lægge mærke til, når du befinder dig på Strøget. Klare linjer og lyse farver kendetegner caféens ydre, og når du ankommer til caféen, vil du blive modtaget med et smil af det søde personale. De fysiske rammer er altså med til at skabe grundlag for en god oplevelse i caféen. 

Tager vi et kig på, hvad du kan forvente i forhold til mad og drikke, så har Café Europa rigtig meget at byde på. Caféen lægger stor vægt på høj kvalitet og har en omhyggelig tilgang til valget af deres leverandører. Derfor arbejder caféen bl.a. også på at få flere og flere økologiske varer ind i køkkenet. Dette er naturligvis til stor fordel for dig, der går ekstra meget op i kvalitet og økologi. Du kan altid være sikker på, at der hos Café Europa er tænkt over hver detalje. Tager vi et kig på caféens menu, så vil det være oplagt at besøge Café Europa enten om morgenen eller ved frokosttid. Du kan vælge mellem alt fra fornuftigt udvalg af smagfulde brunchtallerkener til klassisk smørrebrød, som vi kender og elsker det. Mht. priserne er de i den lidt højere ende, men du får også god kvalitet for dine penge. Så hvis du er villig til at give en tand ekstra, og dermed få en ekstra god madoplevelse, så er Café Europa uden tvivl et godt bud. For at blive inspireret kan du med stor fordel besøge Café Europas egen hjemmeside. Her kan du finde oversigter over menuen, så du på forhånd kan se, om der er noget, der falder i din smag.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om Café Europa, kan du følge med på deres Instagram-profil. Her gemmer der sig bl.a. en masse inspirerende billeder af den lækre mad, der bliver serveret i caféen. Derudover kan du søge på hashtags som #europa1989 og #amagertorv for at finde flere billeder fra caféen. 

Caféen har åbent alle ugens dage, så om du skal på Strøget en lørdag for at shoppe med dine studieveninder eller har tidligt fri en mandag fra forelæsning, så kan du i ro og mag besøge Café Europa, lige når det passer dig. 

Hvis du vil opleve Københavns pulserende byliv fra første række, så er Café Europa bestemt en café, du bør overveje at besøge, når du alligevel er på Strøget. Her er der garanti for fremragende beliggenhed, flotte lokaler, lækker mad og god betjening.
Adresse

Amagertorv 1
1050 København K


Kontakt info

Telefon: 33 14 28 89
E-mail: info@europa1989.dk


Åbningstider

Alle dage: 09.00 - 20.00


Website

Cafe Europa's website