Café Cuckoo's Nest

Café Cuckoo's Nest


Har du boet i Odense hele dit liv, så kender du Café Cuckoo’s Nest. Caféen er en af Odense centrums vartegn, som alle ved hvor ligger og som har nogle rigtig hyggelige lokaler, samt overdækket udeservering.

Som indgang til Brandts Passage er der mange der vælger at sætte sig ind på caféen efter en tur i biografen eller til nogle af de mange andre arrangementer der bliver afholdt i nærheden. Cuckoo’s Nest ligger centralt og deres placering gør at uanset årstid er det muligt at sidde udenfor i den fine gårdhave ind mod Brandts Passage eller ud til Vestergade om sommeren, hvor der altid er gang i den og mulighed for at opleve live-musik udenfor.

Café Cuckoo's Nest tilbyder lækre café retter samt lækkert mad, både morgen, middag og aften.
Ydermere er de gode til at lave en masse lækre drinks som man kan nyde om aftenen.
Der er en hyggelig stemning så kom ind og oplev hyggen og smag på retterne som de dygtige kokke tryller frem af kokkehatten.

Du er altid velkommen på caféen uanset om du er på udkig efter en hurtig kop kaffe, en lækker brunch eller for at nyde en brasserie madoplevelse, så er Cuckoo’s det perfekte valg.
Så kom forbi og tag plads indenfor eller sæt dig ud i gårdhaven eller ved café-område ude på Vestergade så garanteres du en god café-oplevelse.

Bestil et bord her på forhånd, så du er sikret en god plads.

Café Cuckoo’s Nest tilbyder klassisk mad og drikke. Deres burger kan varmt anbefales og stort set lige gyldigt hvad du skulle kunne tænke dig at drikke til, har Café Cuckoo’s Nest det. Her er nemlig alt fra cappucinoer, vine fra HJ Hansen, hyldeblomstdrik til sodavand og øl. Det interessante med vinene fra HJ Hansen (En kendt vinhandel i Odense) er at du i forvejen kan bestille bestemte vine til en middag, hvis du har specielle ønsker herfra. Så sørger den venlige betjening på Café Cuckoo’s Nest at have den klar til dig.

Om aftenen samles folk på Café Cuckoo’s Nest for at nyde den gode stemning og for at få lidt godt at drikke. En herlig café som skal besøges. Hvis du er i gang med at skrive en større opgave, så tag bare ind på Café Cuckoo’s Nest, da der er gratis trådløst internet til alle gæster.

Udover den dejlige brunch du kan få i de hyggelige lokaler, kan du også bestille deres festlokaler ovenpå til dit næste selskab. Det er perfekt til julefrokoster eller fødselsdage, da det er helt aflukket fra resten af caféen.

Studenterguiden anbefaler at du prøver Café Cuckoo’s Nests lækre sandwiches, vinsmagninger og brunches. Er du lækkersulten, så tag en croissant eller en chokoladekage. Det er også et rigtig hyggeligt sted at gå i byen med stjernehimmel belysning fra den overdækkede gårdhave og søde drinks og vine til den kræsne gane.
Café Cuckoo's Nest tilbyder desuden studierabat på 15% til alle med gyldigt studiekort. Husk at hilse fra Studenterguiden.dk

Bestil dit bord i cafeen her og hyg dig med en kop varm kakao med flødeskum, cappucino eller caffe latte americano.
Adresse

Vestergade 73
5000 Odense C.


Kontakt info

Tlf: 65 91 57 87
E-mail: info@cuckoos.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 23.00
Torsdag:                09.00 - 00.00
Fredag - Lørdag:    09.00 - 01.00
Søndag:                 09.00 - 22.00


Website

Café Cuckoo's Nest's websiteCafé Cuckoo's Nest
Café Cuckoo's Nest
Café Cuckoo's Nest
Café Cuckoo's Nest