Café Carma

Café Carma


Café Carma er det perfekte sted til en god kop kaffe. Der er altid god stemning hvad enten man er indenfor i selve caféen, eller udenfor i den hyggelige lille baggård. Hvis du ønsker at besøge caféen, så kan du anlægge Café Carma i Kolding et besøg på adressen Klostergade 19.

På menuen finder du klassisk cafémad, som eksempelvis salat, sandwiches, suppe, pasta, steak, burger m.v. Det vil sige der er masser af god mad til enhver smag. Hvad end du ønsker en god og saftig bøf eller du måske ønsker en salat.

Hvis du ønsker at vide, hvad deres kunder har at sige om caféen, kan du med fordel følge med på deres Facebookside. I skrivende stund har caféen 4.4 stjerner ud af 5 mulige, hvilket helt sikkert fortæller noget om, hvor glade gæsterne er for caféen. Her er det både servicen, maden og omgivelserne, som bliver rost.

Hvis du ønsker at få en god omgang mad, eller måske en rigtig god kaffe, så er det også hos Café Carma, du finder netop dette. Priserne er derudover SU venlige, hvilket gør det til et oplagt sted for studerende at besøge, hvis de ønsker en hyggelig caféoplevelse til en overkommelig pris.

Her kan du sidde med en god café latte og få lavet noget skolearbejde mens du nyder den hyggelige café.
Adresse

Klostergade 19
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 56 87 86
Email: kontaktcafecarma@gmail.com


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 22.00
Tirsdag - torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag: 09.00 - 22.00
Lørdag: 10.00 - 23.00
Søndag: 09.00 - 20.00


Website

cafecarma.dk