Cafe53 Burgers og Beers


Café53 er en lille hyggelig café, som er placeret på Reventlowsvej 53 lidt udenfor centrum. Det er et lille og hyggeligt sted. Det er virkelig et sted, hvor der er plads til at føle sig hjemme.

Caféen er bygget op omkring et fokus på at give dig som kunde en god oplevelse, der ikke går på kompromis med kvalitet, selvom priserne er på et niveau, hvor alle kan være med. Udover den hyggelige stemning, er Café53 også kendt for at have byen bedste burger. Det er dem, det hele handler om. Kom og spis hos dem eller tag maden med hjem. Hvis du ikke lige orker at tage ud, for at få en lækker burger, selvom Café53s burger virkelig er det værd, kan der i weekenderne bringes ud efter kl. 17.00. Så der er ingen undskyldning for, ikke at nyde caféens lækre mad. Derudover er Café53s beliggenhed ret central, og befinder sig en smule udenfor byens centrum, men stadig i gåafstand fra gågaden.

Hvis du ikke er til burgere, har Café53 andre lækre retter til enhver smag. Det hele foregår i hyggelige lokaler, og du får frisk betjening med et smil på læben. Lørdag-søndag fra kl. 11:00-15:00 er det muligt at nyde caféens lækre brunch, som også er et besøg værd. Noget af det bedste ved Café53 er, at det er et sted for alle aldersgrupper. Der er både plads til børnefamilier, der skal ud og have lækker café mad, kollegaer der skal have en fyraftensøl sammen og måske et måltid mad inden de skilles for i dag, men også studerende, der er ude for at få et billigt måltid mad, samt billige øl og måske også lidt stærkere former for alkohol. Det er også muligt, at bestille bord til et større selskab, hvis man ønsker det.  

Ikke nok med, at man kan få lækker mad, så kan man også få lækre drinks og cocktails i baren. Fra torsdag-lørdag mellem 20-22 er der happy hour, hvor der gives dobbelt op på fadøl, dobbelt spiritus i drinks, og billige husets sjusser til yderst fordelagtige priser. Så kom og nyd et lækkert måltid til billige penge, og bliv endelig hængende til happy hour og få en fed aften fyldt med billig alkohol og fantastiske cocktail varianter.

Kom endelig forbi Café53, her står de klar til at byde dig velkommen med et smil. Udover den gode service, der i sig selv er et besøg værd, skal du ikke snyde dig selv for at smage byens bedste burger. Når du først har smagt den, er det garanteret, at du kommer tilbage til Café53.
Adresse

Reventlowsvej 53
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 55 55
E-mail: gn@cafe53.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag:  16:00-21:00+
Fredag:                    16:00-21:30+
Lørdag:                    11:00-21:30+
Søndag:                   11:-20:30+


Website

Cafe53 Burgers og Beers's website