CPH West

CPH West

CPH West en paraplyorganisation for flere uddannelsessteder, hvor du kan tage alt fra 10. klasse til både gymnasie, handelskole, HF eller en erhvervsuddannelse.


Der er blandt andet gymnasier i Albertslund, Ballerup og Ishøj.


CPH West er et rigtigt livstils- og modeuddannelsessted, hvor du både kan blive frisør, kosmetiker eller fitnessinstruktør. Det er blandt andet her at Danmarks største og ældste frisørskole holder til. Her bliver de bedste frisører uddannet, hvis de selv skal sige det.


De forskellige uddannelser har nogle grundforløb, som du tager sammen med de andre uddannelsesretninger.


Derudover kan du dyrke eliteidræt på skolen. Det er altid godt at gå op i sin sport og have fokus på den, men hvis du også vil sikre dig lidt at falde tilbage på i tilfælde af at det ikke helt går din vej i din sportsgren, så kan du dyrke din sport, mens du modtager undervisning på CPH West. Der er flere kendte sportsfolk der er uddannet på CPH West. Blandt andet Mie Skov, Daniel Agger og Kasper Lorentzen.


Dit uddannelsesforløb bliver tilpasset din træning og dine konkurrencer, så du altid har mulighed for at komme til de vigtige sportsbegivenheder, men samtidig også gennemføre din uddannelse.


Du kan også tage nogle forskellige erhvervsuddannelser som elektriker, smed, tandklinikassistent eller en merkantil kontoruddannelse.


CPH West fuldender uddannelsesstedet med også at tilbyde voksen- og efteruddannelser. Det er også lige fra de merkantile kontoruddannelser som IT, ledelse og regnskab til svømmebadsassistent og sundhedsservicesekretær.