CHARLOTTEKOCH - Organic Hairdresser

CHARLOTTEKOCH - Organic Hairdresser

Kan man finde en frisørsalon centralt i København, der tilbyder behandlinger indeholdende naturlige ingredienser? Ja det kan man da. Endda meget centralt! Lige imellem Havnepromenaden og Det Kongelige Teater er CHARLOTTEKOCH's Frisørsalon beliggende. Bornholmerpigen Charlotte har valgt at lægge sin salon i hjertet af København - byen der aldrig sover.Hos CHARLOTTEKOCH får du nu gode priser på produkter fra KEVIN MURPHY og LIVING PROOF! Køb 2 produkter og få det 3 med gratis.


Charlotte har stor erfaring med blandt andet podieopsætning og fik topkarakter i dette på Københavns Frisørskole. Derudover har hun hjulpet Femina og Alt for Damerne med at forvandle almindelige kvinder til smukke stilsikre powerkvinder, samt afholdt demonstrationer i klippeteknik og opsætning på Restaurant Nimb.


Du kan bestille tid til en lækker behandling her - Spar 15 % på din første klipning!


Det er vigtigt for frisør CHARLOTTEKOCH og hendes kollegaer, at du får den behandling, der passer lige til dig og dit hår. Du finder i samarbejde med de ansatte frem til den rette stil, og du kan nyde en hårbehandling med naturlige produkter eller produkter der er blevet godkendt af Grøn Salon.


Hele teamet hos CHARLOTTEKOCH tager jævnligt på kurser og messer i de store modebyer Paris og London, for at blive frisket op hvad angår tidens seneste trends, samt suge ny viden til sig omkring blandt andet smarte klippeteknikker. Uanset hvor gammel du er, så er der en hårstil og en frisure der passer til dig. Hos CHARLOTTEKOCH glæder de sig til at arbejde med dit hår og sørge for du er tilfredsDer er altid en fornem service hos CHARLOTTE KOCH og du kan altid være sikker på at få en perfekt behandling samt professionel rådgivning omkring, hvordan du skal vedligeholde din nye frisure og dit nye look bedst. Læn dig blot tilbage i frisørstolen og føl dig godt tilpas under behandlingen. Der forhandles både Kevin Murphy og ZenTherapy som kun indeholder de bedste ingredienser, og er uden PPD, ammoniak samt resorcinol.


Book en tid og få byens lækreste hår!


Studenterguiden.dk anbefaler, at du prøver CHARLOTTEKOCH - Organic Haircare, så du selv får syn for sagen med hvordan dit look skal være. Træd ind i de smukke lokaler, og gør dig klar til at blive forkælet af de yderst professionelle frisører. Lad dit hår nyde en naturlig behandling og glæd dig selv med fornuftige bornholmske priser (15 % ved første klipning) midt i det indre København.