Byens Køkken

Byens Køkken

I Hasselager, sydvest for Aarhus, ligger Byens Køkken, en hyggelig lille restaurant med dejlig mad. Her får du alt lige fra pizzaer i alle størrelser, quesadillas, burritos, pastaretter, nachos og burgere, dette bare for at nævne nogle. Menukortet er stort og varieret, og her er i sandhed noget for enhver.


Du finder Byens Køkken på Hovedvejen 37A i Hasselager, ikke langt fra Bavnehøj Skole. Her er der altid gode og friske råvarer i køkkenet, og et personale der behandler kunderne med glæde og smil. Elitesmileyen sikrer højkvalitet og at der ikke har været nogen anmærkninger de seneste 12 måneder.


Det store og spændende menukort bugner af lækker mad, og her finder du noget for alle smagssanser. Pizzaerne fås i hele 4 forskellige størrelser, lige fra den mindste af børnepizzaerne på 26x26 cm, til den helt store pizza på 60x60 cm. Frokostpizzaer fås hver dag mellem kl 11 og kl 15. Derudover finder du også smagfulde mexicanske retter her, gode pastaretter og er du til en lækker bøf, kan du få en saftig entrecote med dejligt tilbehør. Her er også hjemmelavede durum og pitabrød, samt et dejligt udvalg af desserter og drikkevarer.


Byens Køkken bringer gerne maden ud, og er man i området og selv ønsker at afhente, står det ihærdige personale gladeligt klar med maden. Der er parkering i gården, ud mod Koltvej. Åbningstiderne er søndag til torsdag kl 11 til kl 21 og fredag og lørdag kl 11 til kl 21.30, så her er både frokosten og middagen reddet.