By Joe

By Joe

Er du på jagt efter en ny frisør i København? Så vil vi anbefale dig at læse med her. På Hyskenstræde 12, i hjertet af København, finder du nemlig den selvstændige frisør Joe Korsbek. By Joe i København står klar til at give sine kunder en suveræn og professionel frisøroplevelse.Joe Korsbek tilbyder sine kunder en række forskellige behandlinger, herunder bl.a. dameklip, herreklip, smartbond treatment, balayage og skægklip. Mulighederne er mange, og du kan være sikker på, at den dygtige frisør vil gøre sit bedste for, at du bliver glad for det endelige resultat uanset hvilken behandling, du vælger. 


Flere og flere frisører begynder at blive mere aktive på de sociale medier, og det er kun til fordel for dig, så du kan få et godt indblik i frisørens arbejde. For at finde lidt inspiration til en ny frisure, kan du med stor fordel tjekke By Joe ud på Instagram. Her bliver der løbende postet flotte billeder af glade kunder og deres resultater. Du finder By Joe på Instagram via brugernavnet @stylistjoejoe.
Hvis du er interesseret i at booke en tid hos den professionelle frisør, kan du bruge dette link eller kontakte Joe Korsbek via SMS eller en DM på Instagram. Hos By Joe er åbningstiderne ret fleksible, så der vil være rig mulighed for at finde en tid, der passer lige ind i din kalender.Mange studerende sætter pris på en god studierabat, når det kommer til en tur hos frisøren, og her hjælper By Joe dig godt på vej. Ved fremvisning af et gyldigt studiekort, kan du nemlig bl.a. få studierabat på dameklip, herreklip og hårkur.


Vægter du fleksible åbningstider, en professionel behandling og studierabatter højt, kan det være, at By Joe i København er stedet, hvor du skal booke din næste frisørtid. Med sin beliggenhed i hjertet af hovedstaden, kan du nemt og hurtigt komme hertil.