Bryggeriet Sct. Clemens

Bryggeriet Sct. Clemens


Bryggeriet Sct. Clemens ligger centralt i Aarhus med Domkirke og Teater som nærmeste naboer. Bryggeriet er en god blanding af café, pænere værtshus og en uformel, men god restaurant.

Det der kendetegner Bryggeriet Sct. Clemens er, at maden og øllen går hånd i hånd og sammen skaber en udsøgt madoplevelse, som du ikke har lyst til at gå glip af. Maden skal passe til den udvalgte øl og omvendt.

Bryggeriet går meget op i øllens kvalitet, og hver måned bliver månedens øl anmeldt, som du kan læse om på Sct. Clemens’ egen hjemmeside. Derudover serverer Bryggeriet Sct. Clemens også specialbryg til deres gæster, som typisk serveres i en måneds tid. Det er nemlig en øl, som passer til årstiden, vi befinder os i. Et besøg hos Sct. Clemens er derfor altid spændende, fordi det nyskabende personale løbende udvikler på deres menukort. Øllen er centrum for alt, hvad der bliver lavet hos Bryggeriet, og personalet får inspiration fra alle de typer af ølsorter, som findes verdenen over. Vælg derfor mellem pilsner, månedens øl eller deres udsøgte specialbryg og lad dig overraske af deres gode smag.

Det er dog ikke kun øllen, som er vigtig hos Bryggeriet Sct. Clemens, men selvfølgelig også maden. Maden på menukortet er kendetegnet ved at være enkel, men udsøgt og derudover passer den til smagen af øllene på menukortet. Menukortet varierer alt afhængig af, hvilket tidspunkt på dagen, du kommer på. Hvis du kommer ved frokosttid kan du f.eks. bestille alt fra traditionelle fish & chips, en halv grillet langusterhale til den traditionelle frokostbøf eller saftige spareribs. Står den derimod på aftensmad er menuen tydeligt præget af smagfuldt kød. Du kan bl.a. vælge mellem mørbrad, finsk krogmodnet ribeye, hakkebøf eller pighvar med fennikel og kapers. Dette var blot et udpluk af de lækre fristelser, som du finder på bryggeriets menukort. Derudover bliver al maden tilberedt af gode råvarer.


Den flotte indretning og det hjælpsomme personale er med til at fuldende den gode atmosfære, som der er hos Bryggeriet Sct. Clemens. Hvis du er vild med fantastisk øl og god mad, så er Bryggeriet bestemt et besøg værd.
Adresse

Kannikegade 10-12
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 80 00
E-mail: clemens@bryggeriet.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 17:30 – 23:00
Køkken: 17:30 - 22:00


Fredag - lørdag: 12:00 – 24:00
Køkken: 12:00 - 22:00


Søn- og helligdage: 17:30 - 23:00
Køkken: 17:30 - 21:30


Website

Bryggeriet Sct. Clemens's websiteBryggeriet Sct. Clemens
Bryggeriet Sct. Clemens
Bryggeriet Sct. Clemens
Bryggeriet Sct. Clemens