Brobygning  på Ålborg Universitet

Brobygning på Ålborg Universitet

Så er det ved at være sidste chance for at blive tilmeldt brobygningsforløbet på Ålborg Universitet. Senest den 21. September skal Universitetet have modtaget din tilmelding, hvis du ønsker at afprøve en uddannelse på Ålborg Universitet i tre dage, fra den 27. oktober til den 29. oktober.

Her vil du få muligheden for at få et indblik i en uddannelse og hverdagen som studerende. Formålet er at du skal blive bedre rustet til at foretage dit studievalg.
Arrangementet er for afgangselever på en gymnasial uddannelse, eller hvis du i forvejen har afsluttet din gymnasiale uddannelse, ligegyldigt hvor i landet du er fra. I løbet af de tre dage på Universitetet får du rig mulighed for at snakke med studerende, følge undervisningen og opleve studieformen, i form af det mere projektorienterede gruppearbejde. Du kommer således til at opleve et fagligt indhold, som de studerede på faget arbejder med til daglig. Dog er det lidt forskelligt fra uddannelse til uddannelse, nogle steder skal du sammen med de andre deltagere lave et miniprojekt, på andre uddannelser følger du de studerende der laver projekter. Men samtidig kommer du helt sikkert til at opleve undervisere, og de lokaler, som bruges på de valgte uddannelser.
På alle uddannelser vil der desuden være en eller flere personer, som du kan komme i kontakt med, hvis du har spørgsmål i forbindelse med Brobygning.
Ikke mindst tilbyder Region Nordjylland gratis transport for elever, der ønsker Brobygning på en videregående uddannelsesinstitution i Nordjylland, og som er bosiddende i regionen.
Læs mere om tilmelding og andre praktiske informationer på På arrangementets hjemmeside..