Brandpartner v/Nicolai Sørensen

Webdesigner og Online Marketing konsulenten Nicolai Sørensen beskæftiger sig med resultatskabende, gennemsigtig online markedsføring. Det drejer som om markedsføring med alle slags formål, alt fra mere trafik, bedre konverteringsrate til rekruttering og meget mere. Vigtigst er, at oplevelsen indebærer klientens ønskede slutresultater og derfor forventningsafstemmes der tidligt i processen, mens der samtidig tages ærligt stilling til en realistisk tidshorisont på projektet samt de nødvendige redskaber, som skal tages i brug for at nå de givne målsætninger. Det vægtes højt, at klienten er indforstået med al relevant information og data fra starten, så derfor bruges den nødvendige tid på dialog og samarbejde.

 

Nicolai Sørensen arbejder på forskellige områder indenfor webdesign , SEO og online markedsføring idet de alle understøtter en virksomheds identitet online og kan være med til enten at styrke eller svække denne. Kombinationen af de tiltag Nicolai Sørensen, i tæt samarbejde med klienten, beslutter at udføre baseres på en langsigtet strategi, men fokus på de felter hvor klienten føler sig mest udfordret. Nicolai Sørensen skaber et overblik over den handlingsplan, som skal iværksættes og fungerer under hele processen som en rådgiver, konsulent og support for klienten. Det betyder, at der kontinuerligt vil kommunikeres og opdateres, hvilket vil gøre udviklingen overskuelig og til at forstå for alle parter. Der findes pakkeløsninger og abonnementer, men Nicolai Sørensen vil altid sætte sig ind i klientens situation, forstå den og skræddersy den mest hensigtsmæssige løsning til den enkelte klient. WordPress webdesign skal forstås som et redskab, der kan enten opbygge en ny hjemmeside eller webshop eller forvandle en allerede eksisterende hjemmeside eller webshop. Disse udvikles naturligvis med de givne målsætninger for øje og der kan handles på alle slags ønsker, da udviklerne hos Nicolai Sørensen er både kompetente og kreative. Online markedsføring er et værktøj hvor der ses på klientens resultater og derefter afgives et forslag til aktiviteter indenfor søgemaskineoptimering, Google Adwords og Facebookannoncering, som herefter udføres med vedvarende succes til formål.

 

Nicolai Sørensen er et koncept bygget på integritet, ærlighed og kreativitet og har til mission, at styrke sine klienters identitet online og derved hjælpe dem til succes og stadig forbedrede resultater.