Bliv udfordret på dit eget niveau

Bliv udfordret på dit eget niveau

Et efterskoleophold får for mange en stor betydning for den faglige og personlige udvikling. Bråskovgård Efterskole er meget mere end bare en skole. Efterskolen udfordrer eleverne på deres individuelle niveau både fagligt, personligt og socialt.

 

Et efterskoleophold på Bråskovgård Efterskole (BGE) giver dig mulighed for at overskride grænser, blive klogere og få venskaber for livet. Efterskolen har specialiseret sig i linjefagene: Foto, design, landbrug, jagt, outdoor, heste, techlab og kok. Det er derfor muligt at finde en niche, som man kan blive rigtig dygtig til. Det er muligt at blive elev på efterskolen i 9. og 10. klasse, så man kan opleve en ny og anderledes hverdag end man er vant til hjemme hos forældrene.

BGE er placeret i den sydlige del af Østjylland mellem Horsens og Vejle. Fagene på efterskolen er uddannelsesforberedende til gymnasiet, handelsskolen og teknisk skole, og skolen lægger vægt på elevernes faglige udvikling og at de bliver udfordret på deres individuelle niveau. Dette er de seks forskellige linjefag med til at støtte op om.


Venner for livet

Selvom skolen tager udgangspunkt i det faglige grundkundskaber, er der plads til så meget mere end det. Efterskolelivet betyder for mange, at de får nye venner for livet. Eleverne er sammen hver dag, hele tiden og det skaber en magisk kemi eleverne imellem. Derfor er det også altid en sørgelig dag, når eleverne siger farvel til hinanden efter et år på skolen.

Skolen har en bred elevsammensætning, og det har en stor betydning for fællesskabet og den enkelte. De elever, der før har oplevet, at de var ’anderledes’ i andre skolesammenhænge, får nu et sted, hvor de er accepteret, hørt og forstået. Det har en stor betydning for deres videre udvikling, fordi man lærer bedst, når man har det godt. Som elever har du derfor mulighed for at vokse som menneske, skabe venskaber på tværs og blive rustet til ’det virkelige’ liv efter efterskoleopholdet.