Bliv passagertæller på en station nær dig

Arbejdsgiver: Moment

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Norden, Nordsjælland, Region Hovedstaden, Region Sjælland, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Opslået: 13/10/2021

Ansøgningsfrist: 13/11/2021


Bliv passagertæller på en station nær dig

Moment Bliv passagertæller på en station nær dig

Moment søger for DSB på Sjælland

Går du med tanken om at tjene lidt ekstra penge ved siden af din SU? Eller kunne du bare godt tænke dig, at få råd til nogle ordentlige julegaver i år? Så er der mange gode grunde til at læse med her.

Som passagertæller for DSB får du et attraktivt job, hvor du kan tjene en god løn på én dags arbejde. Du får muligheden for at arbejde på en station nær dig, og så er du med til at gøre en forskel for en masse mennesker sammen med 1.499 andre tællere.

Hvis du ønsker mere ansvar på tælledagen, og muligheden for at krydre dit CV med lidt ekstra, kan du blive stationsansvarlig og få det overordnede ansvar på den station, du bliver tildelt.

Hos Moment er du sikret en let og hurtig ansøgningsproces. På blot et par minutter kan du søge jobbet og komme i betragtning som passagertæller eller stationsansvarlig.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk