Bliv bartender til din egen fest med et cocktailkursus

Bliv bartender til din egen fest med et cocktailkursus

Skal dig og dine venner forkæles med en anderledes oplevelse, eller skal du finde på en ny ide til jeres kommende firma-, sommer- eller julefest? Så er et cocktailkursus en fed feststarter! 

Et cocktailkursus er perfekt til dig/jer der enten ønsker at kunne imponere med lidt bartender skills, som vil lære mere om spiritus eller som blot ønsker en ny og anderledes oplevelse til jeres næste firmafest. 

Cocktailkursus som teambuilding

Vil du som virksomhed give dine ansatte en unik oplevelse, som styrker sammenholdet, som presser et grin ud mellem læberne og som oveni købet kan give nogle unikke færdigheder, som kan bruges i andre vennelag, så er et cocktailkursus det perfekte valg! 

Cocktailkurset er for virksomheder et teambuilding event, som går ud på, at det skal være sjovt, lærerigt og styrkende for de deltagende gæster. Udover at man lærer bedre, når man hygger sig, så lærer man også mere om sine venner og kollegaer. Et teambuilding cocktailkursus vil være opdelt i forskellige miniworkshops, hvor de forskellige deltagere vil blive introduceret til de forskellige områder inden for bartending, cocktails mm. 

Cocktailkursus til private 

Hvad ved du egentlig om gin? Og hvad får man egentligt, hvis man blander mælk med kahlua? På vores cocktailkursus øger du din viden om spiritus, cocktails, og vi hjælper dig til at finde din indre bartender frem! 

Med et cocktailkursus får du personlig undervisning i bartending, du får en gennemgang i drinks, ideer og tip til opskrifter, baroptimering mm. Hvis du selv ideer til kurset, så kan vi sammen finde en spændende løsning.

Ønsker du allerede mere information og finde yderligere inspiration, så anbefaler vi, at kigge på Bartenderudlejning.dk’s store udvalg af gratis drinksbøger.