Bliv au pair i England

Arbejdsgiver: aupairagent.dk

Adresse: Lindstrømsvej 6 8920 Randers NV

Område: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding

Opslået: 25/06/2018

Ansøgningsfrist: 25/07/2018


Lindstrømsvej 6 8920 Randers NV

Bliv au pair i England

Lige nu har vi i England flere familier som mangler au pairs snarest.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere kan sende en mail på:

contact@aupairagent.dk

Eller ring 6066 8384

Et professionelt fullservice au pair bureau

Aupairagent.dk er et agentbureau/au pair bureau, som har til formål at hjælpe familier og au pairs i Danmark, Skandinavien og Europa.

Uanset om du er en familie, der søger en au pair, eller en au pair, der søger familie, så står vi til rådighed med kompetent assistance og service på højeste niveau.

Det er vores fornemste opgave, som au pair bureau, at gøre proceduren så let og ligetil som muligt og sikre glade og tilfredse au pairs og familier. Derfor håndterer vi alt det praktiske for begge parter.

Vi er blandt de absolut førende au pair bureauer i Danmark. Vi er således et af de au pair bureauer, som både har stor erfaring og stor ekspertise indenfor området. Der er mange krav, som skal opfyldes for, at man kan blive værtsfamilie for en au pair. Det er her vi kan hjælpe jer igennem det hele.

Desuden skal en række krav være opfyldt af au pair ansøger, for at opholdstilladelse kan gives, når det er en udlænding, som ønsker at opholde sig i Danmark som au pair. Mange familier i Danmark er tidspresset, og her er en au pair ofte en rigtig god løsning.

Vi gør altid alt, hvad vi kan for at finde det bedste match mellem en au pair og værtsfamilien. Med det rigtige match kan jeres familie se frem til en dejlig tid med mere fritid og mere overskud til det hele.

Au pair betyder på ”på lige fod”. Det vil sige, at au pair-pigen skal på lige fod indgå i familien som et familiemedlem. Vi støtter familierne i valget af au pair, så man bliver tryg ved den, som bliver udvalgt.

Vi kalder os et professionel fullservice au pair bureau. Derfor står vi også til rådighed, både under og efter at kontrakten er underskrevet.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk