Black Friday guide: Sådan bliver du klar til dagen

Black Friday guide: Sådan bliver du klar til dagen

Selvom Black Friday startede som en amerikansk tradition, er den nu også elsket af danskerne. Dagen efter Thanksgiving er der rift om de gode tilbud i de mange butikker, og der er mange penge at spare, hvis man har forberedt sig godt i tiden op til. Vil du også have fat på de gode tilbud og spare en hel masse, kan du læse med her og blive inspireret af de følgende tips til, hvordan du forbereder dig til dagen.

Gør dit hjemmearbejde

Skal du gøre dine næste mange fund på Black Friday, er der et par overvejelser, som du er nødt til at gøre dig inden dagen starter. En god idé er at få skrevet ned, hvad du går efter, så du ikke bliver for distraheret på selve dagen og måske ender med at bruge for mange penge på ting, du ikke havde planlagt at bruge penge på. Om det er noget, du har brug for nu eller senere, er det en god idé at købe det i anledningen af Black Friday, da tilbuddene og rabatterne på denne ene dag om året sjældent kan matches resten af året. Begynd på din liste allerede nu, så du i dagene op til Black Friday kan begynde at kigge på de relevante butikker og se, hvem der har de bedste tilbud.

Giv dig selv de bedste rammer på dagen

Når du har styr på, hvad du gerne vil købe, er det tid til at overveje dine rammer for den store shoppedag. Har du mange ting, du skal have købt ind i forskellige butikker, er det værd at overveje, om du måske skulle tage fri fra arbejde den dag, for at nå det hele inden der bliver udsolgt. Er listen ikke så lang kan det måske ikke betale sig, men særligt hvis du vil have fat i flere af de dyre produkter, er det en god investering at tage fri på Black Friday. Alternativt kan du også handle online, men her skal du også huske på at give dig selv gode forudsætninger. Også online er der nemlig rift om varerne, og hvis din computer er meget langsom, kan du risikere at gå glip af tilbuddene. Lån derfor en hurtig computer, hvis du vil være sikker på at komme først.