blSIMONSEN

blSIMONSEN

Du finder blSIMONSEN i hjertet af Aalborg - her går du aldrig forkert i byen! Hos blSIMONSEN sætter de stor ære i deres håndværk, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten. Her er der altid fokus på de små detaljer, som gør den store forskel og der bruges kun de absolut bedste produkter på markedet. De vejleder desuden gerne i, hvordan du kan få de absolut bedste resultater.

I salonen er der en hyggelig atmosfære og man føler sig straks velkommen, og godt tilpas i den lækre indretning. Nyd en af deres mange drikkevarer eller hold dig opdateret med den nyeste mode i det store udvalg af magasiner og blade.


Book din tid online allerede nu!

Du finder Birita og Tina i salonen der tilsammen har mere end 20 års erfaring i frisørfaget. Begge har naturligvis den 4 årige frisøruddannelse og desuden er Birita uddannet som make-up artist, og deler gerne ud af sin erfaring.

Birita udtaler:"Jeg ser mit arbejde som værende en hobby og glæder mig til at videregive min passion for faget til nye såvelsom gamle kunder. Forleden dag oplevede jeg at en kunde fik "glædes-tårer" i øjnene fordi hun var så glad for sit nye hår - det er dét jeg elsker ved mit fag!"

Tina har været selvstændig frisør i 6 år og i faget siden 1999. Tina har deltaget i utallige kurser i klip og farve i ind- og udland.

Tina udtaler:""Jeg elsker at lave forandringer på kunderne samt at yde en god service og på trods af de mange år i faget tror jeg på livs lang læring"

Uanset, hvad dit behov måtte være kan Studenterguiden.dk varmt anbefale blSIMONSEN, dygtige og kompente frisører, lækre omgivelser og ikke mindre end 20% studierabat sætter bestemt prikken over i'et.

Book din tid online - nu med studierabat!