BioCenter

BioCenter


BioCenter Kolding har 6 moderne biografsale. Der er fra 314 pladser i den store sal til 102 i de 3 mindste. I alt omfatter biograferne 902 pladser.

Der er kæmpelærreder i alle sale, selv i de mindste. Salene er opbygget med en stejl trinopbygning, som sikrer perfekt udsyn til lærredet fra alle pladser, og der er stor afstand mellem rækkerne. Alle sale er udstyret med komfortable lænestole. De tre største sale er udstyret med en "sofarække", der har særligt brede armlæn og vippebeslag.

Kolding er muligvis en mindre by, men alligevel findes det formidable BioCenter af Nordiske Film Biografer. Biografen har flere sale og lækre sæder at tilbyde gæsterne, og dermed vil de færreste gå skuffede hjem efter at have tilbragt en time eller to i Koldings BioCenter. Det er pengene værd, og det kan tilbyde dig noget, som du muligvis ikke havde regnet med i en mindre dansk by.

Sale i flere størrelser og komfortable sæder

Der er hele 6 sale i Koldings BioCenter, hvori der i det hele er plads 902 personer. I den helt store sal er der hele 314 pladser, hvor der i de tre mindste sale er 102 pladser. Trods at de tre sale er små, så er der alligevel sikret et god udsyn til skærmene, da pladserne er bygget stejlt – en bonus ved dette er, at du får mere plads til benene, så kan altid være der, om du er høj eller lav. Du skal derfor ikke være ked af, at en pågældende film spiller i de mindre sale, da det bestemt ikke vil gøre din oplevelse værre. Der er blot færre personer til at skramle med slik, hvilket for nogen er en kæmpe fordel for oplevelsen.

En anden fantastisk ting ved sæderne med vippefunktion i Kolding BioCenter er, at der er en række med sofasæder. Her finder du god plads, og du kan få lov til at være lidt tættere på sidemanden, hvis det er det, du helst vil. Der er dermed skønne rammer for en god og hyggelig oplevelse.

Skærme og lyd, der hiver dig med ind i scenen

I alle sale vil du opleve store skærme, og sal et er opdateret med et buet wrap-around lærred. Derudover lydsystemet opdateret til 7.1. Du kan dermed godt forvente, at du bliver som slugt af filmen, da omgivelserne lægger op til netop dette.
Adresse

Kolding Storcenter
Skovvangen 42
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 70 13 12 11


E-mail: biocenterkolding@nordiskfilm.com


Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00-21.30
Lørdag kl. 10.00-21.30
Søndag kl. 12.00-21.30


Website

Kino.dkBioCenter