Berk Pizza & Steak House

Berk Pizza & Steak House

Hos Berk Pizza & Steak House i Roskilde får du ikke bare lækre pizzaer, her er menukortet stort og indbydende, med masser af muligheder for lækker mad. De lækre burgere fås i mange spændende varianter, pastaretterne er veltilberedte og krydrede, salaterne er dugfriske og med et stort udvalg af a la carte retter, går ingen sultne i seng.


Du finder Berk Pizza & Steak House på Ringstedgade 50, et stenkast fra Roskilde Idrætspark og få hundrede meter fra Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Her finder du flotte anmeldelser fra glade kunder, som uafhængigt af hinanden, erklærer Berk Pizza & Steak House for Roskildes bedste take away restaurant. Den fine elitesmiley sikrer også, at der er styr på sagerne, og at det er de bedste råvarer.


Det storemenukort bugner af lækkerier, pizzaen Yigit med kylling, pepperoni, bacon, hakket oksekød og chili er blandt kundernes favoritter, ligeledes er den hjemmelavede bacon cheese burger og de lækre mozzarella sticks. Er man ekstra sulten, kan du her bestille en lækker forret, fx en rejecocktail, og er man sulten efter en saftig bøf, steger de dygtige kokke en god engelsk bøf, dertil serveres smagfuldt tilbehør. Her er også retter for de små, og iskolde drikkevarer at skylle herlighederne ned med.


Berk Pizza & Steak house leverer direkte til døren, men er man i nærheden og ønsker at afhente, står det venlige personale klar på adressen Ringstedgade 50 i Roskilde.