Berg

Berg

I smukke omgivelser ved Koldinghus, Slotssøen og med Danmarks mest moderne bibliotek som nabo, finder du Berg, som med sin smukke og enkle indretning har en hyggelig og afslappet atmosfære.

Med en smagfuld og stilren indretning er mulighederne mange, og derfor er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor ofte du besøger Berg. Vi kan tilbyde de perfekte rammer, hvad enten du skal spise brunch med veninden, holde møde med forretningsforbindelser eller nyde en hyggelig middag for to med din udkårne.


Gastronomien
Bergs gastronomiske udgangspunkt er, at maden skal være ukompliceret og ligetil. Ikke dermed sagt, at maden ikke skal være spændende og på et gastronomisk højt niveau, men nærmere at maden skal holde fast ved originaliteten og det æstetiske.

Alt på Bergs menukort laves fra bunden og på stedet, og derfor ingen brug af færdigvarer eller halvfabrikata. Maden tager udgangspunkt i det internationale køkken primært baseret på friske, danske råvarer af højeste kvalitet afstemt efter årstiden.

Vores personale er flittige, dygtige og entusiastiske – og ikke mindst yder de alle en stor fælles indsats for at sikre, at resultatet bliver af samme høje kvalitet - hver gang.