Beefeater Pub

Beefeater Pub


Beefeater Pub er en engelsk pub, der ligger i Veri Centret i Risskov, hvor indretningen er holdt i den klassiske engelske pub-stil. Her er personalet altid søde og imødekommende.

Hvis du er til sport, kolde fadbamser og en hyggelig atmosfære, så er Beefeater Pub måske lige noget for dig! Beliggenheden er lidt udenfor centrum, men det er bestemt et besøg værd, fordi stemningen altid er god på denne engelsk inspirerede pub. Der bliver jævnligt vist vigtige sportsbegivenheder inden for forskellige sportsgenrer på storskærm. Alt fra fodbold og boksning til cykling kan du se, mens du drikker en kold fadøl. 

Arrangementer
Udover at vise store samt små sportsbegivenheder, er der også en del andre arrangementer, som du kan deltage i på Beefeater Pub. Du kan bl.a. være med til dart, poker og terningespil i løbet af ugen. Sommetider er der også fyraftenstrip eller arrangementer kun bestemt for piger. Der er altid gang i den på Beefeater Pub. 

Udvalg og priser
Priserne er rimelige på det hyggelige værtshus, og noget som en studerende på SU sagtens kan være med på. Der er lidt forskellige valgmuligheder på menukortet. Du kan vælge mellem alt fra øl, vin, drinks, shots og ciders. 

Et tip: Beefeater Pub har fredagsbar hver fredag fra kl. 11-18:00, hvor der er rabatter på de forskellige drikkevarer. Du kan f.eks. få en stor fadøl for kun 20 kr. Det tilbud kan man da ikke modstå! Derudover bliver der hver søndag raflet om deres CERES øl, hvis du besøger Beefeater Pub mellem klokken 12:00 - 16:00.

Tag på Beefeater Pub, hvis du er sportsentusiast og trænger til at slappe af en fredag efter en lang dag på studiet. 
Adresse

Frijsenborgvej 5
8240 Risskov


Kontakt info

Telefon: 86 21 00 41
E-mail: pub@beefeater-pub.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 24:00
Fredag - lørdag:    11:00 - 02:00
Søndag:                 12:00 - 20:00


Website

Beefeater Pub's websiteBeefeater Pub