Basso - København

En af Københavns bedste restauranter er Restaurant Basso, som ligger på adressen Dronningens tværgade 22 i København K. Hos Basso i København kan du opleve social dining med udsøgte smagsoplevelser inspireret af det italienske køkken. Du kan nyde et hav af varme retter lavet på lokale råvarer. De har stor erfaring med deres tasting menu, hvor du får mulighed for at få en kulinarisk madoplevelse.  Der findes mange restauranter i København, men Basso er bestemt én af dem, du klart bør undersøge nærmere.


Restaurant Basso er den hyggeligste italienske restaurant, hvor du bliver modtaget af et venligt personale, der er med til at skabe den perfekte og uformelle stemning i dejlige omgivelser. På Restaurant Basso kan du få god mad bestående af simple retter med vilde og overraskende smage, og så har du endda mulighed for at dele maden ved bordet. Hos Basso er social dining vigtigt, så du med dine venner eller familie har mulighed for at dele forskellige smagsoplevelser sammen. Derfor tilbyder restauranten forskellige former for social dining i løbet af ugen. Blandt andet tilbyder de en gang i ugen Family Feast, hvor du og dine nærmeste bliver præsenteret for et uvist antal retter, hvor køkkenets kokke har fået mulighed for at eksperimentere med råvarernes smage. På den måde kan du få unikke smagsoplevelser fra det italienske køkken. Hos Restaurant Basso kan du ligeledes prøve social dining menuen, som enten er 10 eller 13 retter inkl. snack og dessert. Ved social dining menuen kan du få en rig oplevelse af forskellige italienske retter og smagsoplevelser. Hvis du ikke er så meget til en sammensat menu, så kan du altid vælge både kolde og varme retter fra deres a la carte-menu. Når du besøger Restaurant Basso i København, skal du være forberedt på, at du kommer ud på en spændende og længere smagsrejse.  


Du kan følge Restaurant Basso i København via linket.


Restaurant Basso har stor respekt for de lokale råvarer, som er med til at give oplevelsen et nordisk twist. Råvarerne bliver skiftet ud i takt med det danske klima ændres og årstiden skifter, og derfor kan du forvente at få serveret dansk mad bestående af lækre retter med årstidens råvarer. Restauranten er især kendt for deres respekt for kvaliteten af maden, og derfor laver de f.eks. selv deres egen pasta. Fordi råvarerne skifter i løbet af året, så skifter menuen efter sæsonens råvarer. Det er ligeledes med til at gøre oplevelsen hos Restaurant Basso interessant uanset om du kommer og besøger dem i foråret eller efteråret. Det kan også være, at du har lyst til at besøge dem både i sommeren og vinteren, og derfor er du heldig, at du får helt nye muligheder for nye madoplevelser. 


Har du særlige hensyn såsom allergi for bestemte fødevarer, veganer eller vegetar, så tilpasser restauranten med glæde din menu. Deres kokke har professionel og stor erfaring inden for maduniverset, og derfor kan du forvente at få serveret lækker og spændende mad uanset om du spiser alt, har allergi, er veganer eller vegetar.  


Foruden den lækre mad, så har Restaurant Basso et stort udvalg af vine. Så uanset om du er sulten og skal have et glas vin til maden, eller du ikke er og bare vil hygge med vin og vennerne i hyggelige omgivelser, så har restauranten et stort udbud at vælge i mellem. Her finder du alt fra boblende champagner og søde dessertvine til tør hvidvin, rødvin eller en klassisk frisk rosé. Er du ikke til vin, så har du også mulighed for at få cocktails, øl eller sodavand. Derudover har de et interessant lager af forskellig gin, hvilket er med til at give dem et stort udvalg af G&T på drinkskortet. 


Står du og skal arrangere en større middag på studiet, så har du også mulighed for at leje deres selskabslokaler til nogle hyggelige timer. Hvis du booker et selskabslokale, har du mulighed for at bestille en selskabsmenu, hvor du har mulighed for at få personlige præferencer inkluderet. Hvis du har spørgsmål til udlejning af selskabslokalerne kan du altid tage en uforpligtende samtale med det søde og professionelle personale, der kan hjælpe dig med at sørge for, at du finde noget der passer til dine behov. 


Kan du næsten allerede nu dufte de italienske gryder, der damper med varme retter? Så grib din studiemakker, kæreste, veninde eller kollega i armen og prøv Restaurant Basso i København.