Barner Coiffure

Barner Coiffure er en meget populær frisørsalon med en flot beliggenhed i det centrale Odense.  Salonen fokuserer på at skabe en behagelig oplevelse for den individuelle kunde, lige fra når du træder ind af døren, til du er færdig med din behandling. Teamet i salonen har mange års erfaring, og de ved derfor altid, hvordan de skal skabe det bedste look for dig.

Hos Barner Coiffure kan du få alt lige fra den skarpe page til en fyldig 60er manke med pandehår a la Brigitte Bardot. Derudover tilbyder de både klip og økologisk farve. Der er både dameklip og herreklip.
Vil du gerne havde, der skal ske noget med dit hår, men du ved bare ikke lige hvad? – Så kan du altid ringe til Barner Coiffure og få en professionel rådgivning med inspiration fra de nye trends. Det vil altid være dig og dine ønsker, der vil blive lyttet til, og du vil derudover får en grundig information om, hvad dit hår kan tåle, og hvordan du kan style det, så dit hår ser smukt og sundt ud.
En herreklip udføres altid med saks, så resultatet bliver bedst, og så dit hår falder naturligt.
Imens du får behandlingen, vil du blive taget rigtig godt om, da du kan give dig i kast med de mange blade, som du kan læse i. Derudover kan du også benytte deres iPad og nyde en god kop kaffe.

De benytter de anderkendte teknikker fra Sasson til at skabe det look, som kunden ønsker. Disse teknikker får håret til at falde naturligt, og kan let styles efter behov. Frisørerne lytter til dig og dine ønsker, vurderer hårets struktur, samtidig med at rådgive dig om, hvad der vil klæde dig. De vejleder samtidig i, hvad dit hår kan tåle, og hvordan du styler det som ønsket.
Deres team er altid opdateret på de nye teknikker og trends, da de løbende tager på kurser i ind- og udlandet.

De bruger udelukkende bæredygtige og plantebaserede hårprodukter fra det danske mærke Aveda. Hos Barner Coiffure ønsker de at give behandlinger af højeste kvalitet. Ved at behandle med Aveda behandler de håret i dets naturlige tilstand. Deres budskab er at "det skal være noget særligt at gå til frisør."

Du kan altid trygt læne dig tilbage i frisørstolen hos Barner Coiffure, fordi det altid vil være dig, der er i centrum.

Du kan booke tid online eller ringe for at bestille tid.