Baren Odense

Baren Odense

Studerendes nye stamsted i nattelivet!

Mangler du et nyt sted at feste med vennerne? Prøv den nye natklub ”Baren” der lige er åbent i Odense! Her får du gode omgivelse, fed stemning og billig øl. Man kan nærmest ikke ønske sig mere!

God stemning og mange muligheder
”Baren” vil uden tvivl blive det nye stamsted for mange studerende. Du kan nyde det odenseanske natteliv i ”Barens” gode stemning hver dag, hele ugen. Fredag og lørdag kan du endda nyde stemning helt til kl. 05, så hvis du er typen der aldrig vil hjem, så er dette det helt rigtige sted for dig. ”Baren” ligger i Thomas B. Thriges gade, kun få minutter fra Erhvervsakademiet Lillebælt, og er det ideelle sted at holde en god efterfest i de sene nattetimer, efter en af de legendariske EAL fester 

Skal du i byen? Kom på ”Baren” og få den bedste aften med alle dine venner

Gode drinks og billig øl

Det er ikke altid helt nemt at få budgettet til at holde måneden ud, specielt ikke med alle de fristende drikkevarer i byen. Men nu kan du gå i byen, og nyde godt af tilbuddene, uden at budgettet vælter. Hos ”Baren” skal du ikke være bange for at gå shop-amok blandt de læskende drikkevarer. Her bliver der nemlig serveret sprudlende drinks til kun 25,- stykket. Måske finder du din nye yndlingsdrink lige her, og så endda til billige penge! Er du mere til øl, så frygt ej. Du kan få en iskold flaske øl til en god, rund 10ér, og det samme gælder husets shots. På ”Baren” er der studievenlige priser hele ugen, så du kan nyde forfriskende drikkevarer uden at bekymre dig om økonomien.

Kom på ”Baren” og få lækre drinks til studievenlige priser

Gode fester og god mad

Efter en god aften med alt godt fra ”Barens” drinkskort, kan dagen derpå godt være lidt sløv. Derfor bør du strakt komme tilbage, efter en god nats søvn. Der er nemlig åben igen fra kl. 12, og så kan du nyde et lækkert måltid mad, perfekt til søndagstømmermænd. Der er intet bedre end en lækker Parisertoast eller en stor portion saltede pomfritter til kun 20,- dagen efter en våd bytur. Du kan også gå ombord i en lækker Bøfsandwich eller en god omgang Fish and Chips til kun 49,-.  Perfekt til den fattige, sultne og tømmermandsramte studerende. Bagefter kan du udfordre din study-buddy til en kamp i bordfodbold, en hårdtslående omgang pool, et klassisk spil billard eller hygge jer med lidt dart.

Hos ”Baren” er mulighederne mange. Følg med på ”Barens” Facebook side og se alle de fede muligheder som baren tilbyder. Der er alt fra konkurrencer og events, til live-musik og karaoke! God fornøjelse!

 


Relaterede rabatter

Fremvis dit studiekort og spar penge på lækre drinks og kolde øl

Adresse

Thomas B Trigesgade 85 5000 Odense, Denmark


Kontakt info

Tlf.: 93 85 10 95


Åbningstider

Søndag-onsdag: 12.00-00.00
Torsdag-lørdag: 12.00-05.00


 Baren Odense