Baren Odense

Baren Odense

Det nye stamsted for studerende!

Café ”Baren” i Odense bliver helt klart det nye stamsted for dig og dine studie kammerater – her er det nemlig den studerende der er i fokus. Om det er et god måltid mad eller en hyggelig aften med vennerne, så er det her lige stedet.

En pris du kan forholde dig til

På ”Baren” er der studievenlige priser hele ugen, mandag til søndag, så du kan nyde livet uden at kontoen går i minus. Selvom den billige pris selvfølgelig er et stort plus, så er det jo maden der er vigtigst. Hos ”Baren” får du lækre, klassiske retter som den studerende helt sikkert vil sætte pris på efter en lang dag med næsen i skolebøgerne. Her kan du få en lækker Cowboytoast til kun 25,-, eller en portion varme og velsmagende tarteletter til 39,-. Hvis det er den store sult der trænger sig på, kan du jo prøve den sagtige Bøfsandwich eller en god portion Fish and chips, begge til sølle 49 kroner. Lige noget for den sultne og fattige studerende.

Få et godt solidt måltid på ”Café Baren” for under 50,-

After dark

Selvom mørket falder på kan du stadig nyde godt af de favorable priser. Om aftenen forvandles den hyggelig cafe til en sprudlende bar – stadig med priser din pung kan forholde sig til. ”Baren” disker op med et godt udvalg af forfriskende drinks til kun 25,- pr. styk så dig og veninder snildt kan få alle de drinks hjertet kan begære. Hvis det derimod er en sjov aften med gutterne du er ude efter, så serverer ”Baren” skam også iskolde flaske øl og velsmagende shots til kun 10,-.

Tag en velfortjent pause fra bøgerne og kom forbi ”Café Baren”

Skal vi spille pool?
Hvis det ikke er sulten der trænger sig på, hvad så med en god gammeldags omgang pool? Eller måske vil du meget heller tæske vennerne i en spændende bordfoldboldkamp? Begge dele er i hvert fald en mulighed hos ”Baren”, hvor der er lidt for enhver smag. Hvis hverken bordfoldbol eller pool er fristenede, så kan du jo udfordre din study-buddy til et spil billard, eller øve dine dartpils-kastende evner. 

Hos ”baren” er det klart den studerende der er i fokus, selvom der selvfølgelig er plads til alle. Så hvis du endnu ikke har tjekket det nye sted ud endnu, så bør du helt sikkert se at komme afsted. ”Baren” ligger i Thomas B. Thriges gade, kun få minutter fra Erhvervsakademiet Lillebælt, og har åbent hver dag fra kl. 12, så det er en oplagt mulighed for dig og studiegruppen, at smutte derhen efter undervisningen, uanset om det er til en kold øl eller en lille snack. Følg med på ”Barens” Facebook side og se alle de fede muligheder som baren tilbyder. Der er alt fra konkurrencer og events, til live-musik og karaoke! God fornøjelse og velbekomme!


Relaterede rabatter

Fremvis dit studiekort og spar penge på lækre drinks og kolde øl

Adresse

Thomas B Trigesgade 85 5000 Odense, Denmark


Kontakt info

Tlf.: 93 85 10 95


Åbningstider

Søndag-onsdag: 12.00-00.00
Torsdag-lørdag: 12.00-05.00Baren Odense