Banens Pizzahouse 2

Banens Pizzahouse 2

Banens Pizzahouse 2 i Valby laver sprøde pizzaer, velsmagende grillretter og pastaretter. Ejeren har siden 1997 været i restaurationsbranchen, og har derfor mange års erfaring. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og der bliver altid sørget for, at maden bliver leveret hurtigt, så den er varm og tiltalende til kunden.


På adressen Vigerslevvej 67 i Valby, nær Danshøj Station, finder du Banens Pizzahouse 2. Med deres glade smileys, kan man se at her er der styr på sagerne, og deres gode anmeldelser vidner også om et højt niveau.


Hvad end du har lyst af lækre pizzaer og grill retter kan du finde dem her, der er blandt andet amerikanske deep pan pizzaer med velsmagende fyld, klassiske italienske pizzaer med sprød bund, hjemmelavede burgere, durum og knasende pommes frites til tilbehør. Er du mere til pasta, er mulighederne her også mange, carbonara og lasagne er altid en favorit, eller måske skal du have en bagt kartoffel med salat, valgfri kød og dressing til at stille den lille sult.


Uanset om du ønsker at afhente eller få maden bragt ud, står Banens Pizzahouse klar til at betjene dig. Der er åbnet hver dag mellem kl 10 og kl 22, så tøv ikke med at bestille.