Bamsestøvler holder kulden på afstand

Bamsestøvler holder kulden på afstand

Annonce

Brrrrrr! Mange personer kan sikkert nikke genkendende til, at kolde fødder er noget af det værste. For når du først fryser omkring fusserne, er det bare et spørgsmål om tid, førend kulden har spredt sig til marv og ben. Er det tilfældet, er det bare op og komme i gang med at gå en rask gåtur eller lave englehop. Men er du ikke til famøse øvelser, som straks leder tankerne hen til folkeskolens svedige gymnastiktimer, så findes der naturligvis også andre metoder til at komme frosne tæer til livs.

 

Varme fødder i kolde tider

I takt med at årstiderne skifter, skifter også kropstemperaturen. Særligt efterårs- og vintermånederne igennem er der en langt større risiko for at hige efter varmen. Tæerne er nogle af de mest udsatte steder på kroppen, da fødderne som bekendt sidder længst væk fra hjertet, hvilket betyder, at blodet har svære ved at blive pumpet rundt i kroppen. Men selvom kolde fødder er uudholdelige i længden, er der en række måder, som du kan imødekomme det på.

 

Det mest indlysende er at vælge de rette støvler. Og støvler er ikke bare støvler. En hurtig søgning på internettet eller et kig i de nærmeste skobutikker giver dig en indikation af, at der findes et hav af støvler. Men vil du gerne være stensikker på ikke at komme til at fryse om tæerne, så skal du vælge et par støvler, hvor der hverken er gået på kompromis med designet eller kvaliteten. Et par bamsestøvler med pels opfylder netop disse behov.

Bamsestøvler med newzealandsk DNA

Som navnet antyder, er et par bamsestøvler bløde og vamsede - akkurat ligesom en bamse er det. Det bamse-lignede udtryk tager sit udspring fra de åbne, newzealandske græssletter, hvor lam græsser året igennem.

 

Alle støvler er nemlig fremstillet af vaskeægte lammeskind fra New Zealand, hvilket dine fødder vil være dig evigt taknemmelige for. Bamsestøvlernes inderside er det fineste, blødeste uld, mens støvlernes yderside består af lammeskindets slidstærke bagside. Det betyder, at du roligt kan bruge støvlerne selv de dage, hvor frostgraderne stadig bliver ved med at falde på termometeret. Bamsestøvlerne er naturligvis også gode at have på, når der ikke er frostvejr. Men det er dog klart, at du vil få mest glæde af støvlerne i koldt vejr, da dine fødder ellers hurtigt vil få det for varmt.

 

Udvælg din favorit

Et par bamsestøvler er næsten et must på skohylden i enhver moderne kvindes hjem. Støvlerne er en utrolig behagelig beklædningsgenstand, der kan passe til hvilken som helst lejlighed. Især kan de være dejlige til en dag på jobbet, hvor der er lidt fodkoldt indendørs. Endvidere er et par varme bamsestøvler selvfølgelig ideelle at have på, hvis du skal ud og gå en tur, ned og handle ind eller løbe nogle andre ærinder, som kræver, at dine fødder har det bedste, varme fodtøj på.

 

Men lige meget hvilken slags bamsestøvle model du vælger, er du garanteret et par støvler, som ikke alene kan matche dine forskellige outfits - men du er ligeledes sikker på, at dine fødder bliver holdt varme i mange år fremadrettet. Et par bamsestøvler er det bedste, som dine kolde fødder kunne tænke sig.