Bagels & Coffee

Bagels & Coffee


Hvis du har brug for en god madpakke, eller blot lidt middagsmad, skulle du prøve en sund og lækker bagel fra Bagels & Coffee.

Bagels & Coffee laver de lækreste bagels i Odense og du bestemmer selv dit indhold og fyld. Til din bagel kan du få dig en smoothie eller en kop kaffe med. Du kan dog også vælge mellem andre drikkevarer som te, cocio, chai latte, sodavand og meget mere. Bagels & Coffee er specielt lavet til dig på farten, der skal have noget godt og sundt med på vejen. Det er dog også muligt at nyde sin mad og drikke på stedet.

Bagels
Du kan vælge mellem fem forskellige bagels, der altid er friskbagte - almindelig bagel, soltørrede tomater, chili/cheddar (fås også som fuldkorn), spinat bagel og grov bagel. Alt fyld til din bagel er hjemmelavet og altid frisk og yderst velsmagende. Se et udvalg fra menukortet her:

Rejesalat (hjemmelavet)

Hønsesalat (hjemmelavet)

Tunsalat (hjemmelavet)

Chorizo

Pastrami

Kylling med bacon

Skinke og ost

Røget laks

Vegetar

Baguette (Stor - 40,- kr.)

Baguette (Lille - 35,- kr.)

Salat 45,- kr.

Salat m. Plain Bagel 62,- kr.

Top-karakter!
Bagels & Coffee byder også på baguette brød og to slags salater - du kan spise dit måltid på Bagels & Coffee, men de fleste vælger at tage maden med til frokost på jobbet eller som madpakke til efter undervisningen. StudenterGuiden.dk vil gerne vove pelsen og anmelde Bagels & Coffee som det bedste bagel-sted i Odense - kvaliteten af maden er høj, især da køkkenet laver deres fyld selv. Samtidig koster en bagel kun 40 kr. og det findes ikke billigere i Odense!
Adresse

Kongensgade 57
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6614 4422


Åbningstider

Mandag - onsdag:     9.30 - 17:30
Torsdag - fredag:      9.30 - 18:00
Lørdag:                    10.00 - 15.00


Website

Bagels & Coffee's websiteBagels & Coffee
Bagels & Coffee
Bagels & Coffee
Bagels & Coffee