Baby og studie er en god kombination

Baby og studie er en god kombination

Selvom du er studerende og endnu kun lever på en SU, er der faktisk intet bedre tidspunkt at blive gravid og få en baby på. Det har du måske selv fundet ud af og det er derfor du læser dette.

Vælg det rigtige udstyr

Når man får en baby, kan man hurtigt få følelsen af at gøre alting forkert og blive usikker på alt man foretager sig. Det er meget naturligt og helt normalt. Hvis du får det sådan er Pegebogen.dk det perfekte sted at søge råd og vejledning. Her kan du læse alt lige fra hvilken sutteflaske eller babyslynge du skal vælge til hvilken barnevogn, der passer bedst til dine og dit barns behov.

 

Pas dine studier når baby sover

En anden fordel ved at få et barn mens man studerer er, at du alligevel bruger meget tid der hjemme på selvstudie. Det kan du passende gøre mens baby sover, så du får det mest muligt tid med den lille når han eller hun er vågen. Selvom du måske har svært ved at koncentrere dig når den lille sover, fordi hører du nu hvis hun eller han vågner? Hvis du har en god baby alarm, så er det intet problem. Du kan roligt passe dine studier med babyalarmen ved din side.

Fordel for dit kommende arbejdsliv

Når du får et barn mens du er under uddannelse, er du enormt attraktiv på arbejdsmarkedet efterfølgende, da din nye arbejdsgiver ved, at du nok ikke skal have børn lige med det samme. Når dette er sagt, skal det selvfølgelig kun være hvis du er et sted i dit liv, hvor du er klar og føler dig ansvarlig nok til at passe på et andet menneske. Hvis du har brugt tiden på at læse dette, må det skyldes at du er klar over dette og enten venter på den lille ny eller lige har sat din guldklump til verden.