Bülows Kaffebar

Bülows Kaffebar


Bülows Kaffebar ligger i hyggelige omgivelser i Jægergårdsgade, hvor du kan nyde den friskbryggede gode kaffe.

Bülows Kaffebar har udendørs pladser til solskinsdage og er særdeles populært om sommeren. Indenfor kan du i kaffebaren bestille og nyde et bredt udvalg af kaffer og the, både af almindelige, økologiske og eksotiske bønner.

Kaffen

Den kaffe Bülows Kaffebar brygger til sine gæster kommer bla. fra Columbia, Java, Etiopien, Mexico, Kenya, Guatamala og den økologiske kaffe er bestemt anbefalelsesværdig.

The

Udvalget af the hos Bülows Kaffebar er også imponerende og tæller Earl Grey, Darjeeling, Jule te, Himmelte, Sort te med kvæde, Skovbær, Kinesisk Grøn Chun Mee, Japansk Grøn sencha med rabarber, Hvid sencha, Grøn sencha med kiwi, Rød te med vanilje, Rød te med æble/lemon, Rød te med orange/mynte/lakridsrod.

Morgenmad

Fra tirsdag til lørdag åbner Bülows Kaffebar kl 10:00 og her kan du bestille morgenmad med kaffe. - det er inklusiv hjemmebagt speltbolle og rugbrød med pølse og brændenælde ost, samt frugt og et glas juice.

Frokost

Har du frokostpause og kan du nå forbi Bülows Kaffebar, så kan du købe en velsmagende bagel. Bülows Kaffebar laver tre forskellige bagels med f. eks gouda ost, chili pølse, oksepølse og en vegetar med guacamole og artiskok. Du kan også købe kaffebønner og the, så du kan bringe den gode smag med hjem fra Bülows Kaffebar.
Adresse

Jægergårdsgade 80
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 21 55 50
E-mail: lisbeth-vestenaa@mail.tele.dk

Se deres kontrolrapport


Åbningstider

Tirsdag – fredag: kl. 10:00 - 17:30
Lørdag:               kl. 10:00 - 16:00


Website

Bülows Kaffebar websiteBülows Kaffebar
Bülows Kaffebar
Bülows Kaffebar
Bülows Kaffebar