Asia Sport Center

Asia Sport Center


Stedet hvor du kan fordybe dig i både karate og tai chi chuan. Om du vil træne på højt konkurrenceplan eller vil bruge det som mental træning, er helt op til dig.

Hvis du ikke allerede er medlem hos Asia Sport Center, og gerne vil se, hvad vi kan tilbyde her i klubben, så kom ind og få en prøvetime hos en af vores dygtige instruktører.

Hos Asia Sport Center lægger vi stor vægt på trivsel, samvær og kammeratskab og der er plads til alle. Vi glæder os til at se dig til træning her i klubben.


Klubben
Asia sport Center Kolding, blev stiftet den 20. December 1995 som en forening. Det daglige ansvar for klubben ligger hos Arne P. Nielsen.

Arne har trænet karate siden 1976, og har ligeledes dyrket tai chi siden 1991. Arne betragtes af alle som en yderst kompetent og dygtig instruktør, såvel indenfor karate som tai chi.

1. November 1999 flyttede klubben til nye og større lokaler i Idrættens hus i Kolding. Klubben har indrettet sig i flotte og hyggelige lokaler, hvor der er plads til alle samt en god stemning og sammenhold.

Asia Sport Centers instruktører...   

...hos Asia Sport Center bliver du undervist af
kompetente instruktører. Vores instruktører har
udøvet deres sport i mange år og har opnået flotte
resultater indenfor deres felt.

Hvad enten du vælger karate eller tai chi, så er
du i særdeles øvede hænder.

Læs på de følgende sider, hvem der træner dig i
karate og tai chi.
Adresse

Brostræde 3, 3. sal
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 2010 0339


E-mail: apn@skadedyrskontrol.dk


Website

Asia Sport Center's website


Asia Sport Center