Alice Icecream & Coffee

Hvis du ønsker at besøge en lille butik på Amager, som laver kaffe, hjemmelavet is og meget mere, så er Alice Icecream & Coffee netop stedet for dig. Her er alt hjemmelavet og lavet på stedet, hvilket sikrer, at kvaliteten er i top, hvis du vælger at købe en lækker is hos Alice Icecream & Coffee i København. Du finder butikken beliggende på Amager på adressen Markmandsgade 1, stuen til venstre.


 


Alt deres is er produceret i butikken, hvor de sørger for at lave alt i mindre portioner. På denne måde kan de sikre sig, at deres produkt altid er frisk til deres gæster. Derudover tilbyder de et mindre udvalg af smagsvarianter for at yderligere sikre sig, at kvaliteten på det, de tilbyder, er i top. Derfor er deres produkter i høj kvalitet hos Alice Ice Cream, hvor du kan få gode smagsvariationer i god kvalitet.


 


Udviklingen af nye is opskrifter hos Alice Icecream & Coffee bliver lavet med mindre ingredienser for at sikre, at isen bliver bedre. De vil nemlig gerne have simple opskrifter, som de selv mener, skaber bedre kvalitet af isen. For eksempelvis skal vaniljeisen smage af blot vanilje bønner og mælk, og jordbær sorbet skal smage af sød og frisk jordbær. Derfor gør de meget ud af udvælgelsen af produkter til deres is.


 


Hvis du søger et sted, hvor du kan få serveret lækker hjemmelavet is i høj kvalitet med en kop kaffe ved siden af, så er Alice Ice cream and Coffee helt sikkert stedet til dig. Hvis du vil vide mere om denne lille hyggelige butik, så læs mere på deres hjemmeside eller tjek deres sociale medier ud.