Årsfest 2008

Årsfest 2008

Fredag den 3. oktober er du som studerende ved Odense Universitet inviteret til Årsfest - en fest du helt sikkert skal komme til!

Årsfesten på universitetet er den tilbagevendende årlige begivenhed, hvor nye studerende kan møde og feste med ældre studerende - og ældre studerende endnu engang kan fejre at et nyt semester er startet.

Traditionen tro, så starter festlighederne kl. 16.00 sharp i det store auditorium U45. Her vil formanden for universitetets bestyrelse byde alle velkommen. Der vil være taler fra universitetets spidser og musikalske indslag.

Efter de officielle taler er der dækket op til fællesspisning på Gydehytten - faktisk så er hele Gydehytten inddraget til formålet. Det er altid en hyggelig oplevelse at spise med sine medstuderende og samtidigt en god måde at få nye venner på.

Efter fællesspisningen spiller orkestre og diverse musikere op til dans - resten af aftenen står i festens tegn og der er rig mulighed for at feste igennem, og eventuelt tage videre i Odenses natteliv - her kan vi anbefale vores guide til Odenses Natteliv.

Dato:
3. oktober

Tid:
16.00-??.??

Sted:
Syddansk Universitet Odense

Læs mere:
Årsfest 2008 - Officiel Indbydelse