6 rejsemål i Europa, som passer til et studenterbudget

6 rejsemål i Europa, som passer til et studenterbudget

Elsker du også at rejse og drømmer du om at rejse jorden rundt, men det kniber med finansieringen. Fortvivl ikke, der fines masser af gode og billige rejsemål, som du kan besøge på studenterbudget. Lad os se lidt nærmere på, hvor du kan rejse hen, hvis pengene er små.

 

Når man er studerende, kan det være svært nok i sig selv, at få budgettet til at gå op – og måske endnu sværere at kunne spare op til at komme ud at rejse. Men det kan lade sig gøre. Læs med her og få tips til 6 gode rejsemål, som passer til et studenterbudget.

 

Berlin

Du kan rejse til Berlin for ganske få penge. Hvis du booker i god tid kan du sagtens finde billigere busbilletter med Flixbus eller billigere togbilletter hos Deutche Bahn. Men de skal som oftest bookes i god tid, så ikke noget med last minute her. Berlin er også en forholdsvis billig by at spise i. Du kan finde ret meget budgetvenligt mad i Berlin. Der findes blandt andet nogle små cafeterier, så som Back Factory, som tilbyder morgenboller og kaffe for omkring 35 kroner. Det gode ved Berlin er, at du kan gå rundt til det meste (så husk et par gode sneakers) og hvis du endelig vil flotte dig og tage enten UBahn eller sporvognene, så sørg for at købe et Berlin WelcomeCard, som giver rabat både på transport og diverse seværdigheder. Du kan også sagtens finde gode hostels, som er forholdsvis billige.

 

Malmø

Hvis du trænger til følelsen af at rejse til udlandet, men ikke nødvendigvis behøver at overnatte ude, så kan du tage et smut til Malmø på den anden side af sundet. Her finder du for det første masser af billige shoppemuligheder, da den svenske krone er lav. Hvis du researcher lidt i forvejen på de forskellige priser i Danmark, så er der altså penge at spare ved at tage en tur til Malmø. Her finder du nemlig masser af små hyggelige boligbutikker, secondhand-butikker og masser af andre skønne mærker. Og så er det jo altid en god ide, at Fika, når man er Sverige. Altså at drikke eftermiddagskaffe med en sød bolle eller kage til. Togbilletter fra København er ret billige.

 

Prag

Vil du gerne på en lidt længere tur, hvor rejsemålet i sig selv er billigt. Så er Prag et oplagt rejsemål. Her er masser af fantastisk kultur at opleve og masser af skønt byliv med gode restauranter og shoppemuligheder. Prag er en billig by at leve i og så har den også et meget overkommeligt metrosystem, som er nemt at finde rundt i.

 

Budapest

Budapest er også en by, der har overkommelige priser, som er budgetvenlige for studerende. Og så er det tilmed en skøn by. Her kan du også finde spasteder med budgetvenlige priser, hvor du rigtig kan slappe af og bare nyde, at du er til med en god omgang body scrub eller massage. Byen har også masser af gode spisesteder.

 

Hamborg

Hamborg er forholdsvist nemt at komme til og også til en overkommelig pris. Du kan ofte finde billige togbilletter til Hamborg. Hvis du gerne vil afsted om vinteren, så har Hamborg også flere julemarkeder, som er et besøg hver. Her kan du rigtig komme i julestemning sammen med familien eller veninderne.

 

København

Man behøver virkelig ikke rejse særlig langt for at komme i ferie-stemning. Du kan også nøjes med en tur til vores egen hovedstad. Her er der masser at opleve lige fra mange shoppemuligheder til kunst og kultur. Hvis du gerne vil på museum, så kan du finde guides på nettet som blandt andet fortæller dig, hvor og hvornår der er gratis indgang på nogle af byens museer. Besøg også gerne Kødbyen eller Refshaløen, hvor du finder masser af gode spisesteder.

 

Hvis du gerne vil spare op til at komme ud at rejse, så kan det være en god ide at spare så mange penge, du kan i hverdagen. Du kan blandt andet finde flere forskellige rabatter på Tripplo DK til alverdens ting. Der er jo ingen grundt til at betale fuld pris, his du kan finde en rabatkode og spare penge, vel? God fornøjelse.