3 tips til hvordan du som studerende kan få råd til at komme til fede events

3 tips til hvordan du som studerende kan få råd til at komme til fede events

Sponsoreret indhold : 


Som studerende, er det ikke altid at budgettet er så stort hver måned, og det kan være man er nødt til at prioritere nogle ting fra. Nogle studerende er på SU, bor i lejligheder alene og derfor er der ikke mange penge at have det sjovt for. Andre bor i deleboliger og har job ved siden af SU’en. Men uanset hvad, så vil mange studerende også gerne have råd til at kunne have det sjovt igennem deres tid som studerende. Men der findes heldigvis også mange måder man kan gøre det på. Læs med her.


 


Dagligdagen på budget


Ofte så hører man sætningen, ’SU-venlige priser’. Nogle madsteder tilbyder eksempelvis studierabatter og generelt lavere priser for de studerende. Hvis man planlægger at skulle ud at spise eller blot hente en take-away kaffe eller andet mad ud af huset, så kan det godt betale sig at holde øje med om der findes rabatter for de studerende. Det kan i den sidste ende, blive til en del penge. I forhold til at skulle handle dagligvarer til hjemmet, så er det også en god idé at tjekke udsalgsaviserne. Selvom, man måske skal rundt til flere butikker, kan man eventuelt sætte én enkelt dag af til dette. Der findes også mulighed for at købe mad, som er billigere fordi det er ved at nå sidste salgsdato eller det ikke er udseendemæssigt godt nok til at sælge.


 


Shopping


Nogle gange trænger man til at forkæle sig selv med noget nyt. Det kan være i forhold til garderoben eller personlig pleje. Begge dele, kan godt blive en omkostning hvis det ikke er på tilbud. Derfor bør man også her tjekke tilbud og sammenligne for at spare penge. For eksempel kan man kigge efter billige parfumer og andre fornødenheder indenfor personlig pleje, på hjemmesiden luxplus.dk. Hvis man er til et bestemt brand, så kan der jo være penge at spare, hvis det er på tilbud.


 


Køb brugte sager og spar penge


Hvis der er noget som man kan spare penge på, så er det brugte ting og sager. Hvad enten du mangler en ny seng, et skrivebord, et tv eller en ny mobiltelefon, så er det en god idé at tjekke om du kan finde det brugt. Særligt som studerende, hvor man heller ikke ved hvor lang tid man måske er boende der hvor man er, er genbrug møbler et godt valg.


 


Hvilke events skal du vælge?


Der sker mange fede events for studerende, hver eneste weekend i studiebyerne. Disse events er selvfølgelig fyldt med studerende, men også priserne er typisk til at være med på. Er der en koncert med en verdenskendt stjerne, kan det måske være en idé og se om der er nogle som sælger deres billet fordi de alligevel ikke kan deltage. Ellers, handler det måske også om at finde alternativer. På de sociale medier, er der ofte masser af fede events som kan være relevante for dig.


 


Spar penge på transporten


Togbilletter og flybilletter er ofte billigere, hvis man booker i god tid. Hvis du derfor ved du skal med den ene eller den anden form for transport, kan det betale sig at tjekke tilbud og måske endda købe billetterne et stykke tid i forvejen. Det er nemlig rigtigt ærgerligt at ende med at købe billetterne til nærmest fuld pris, hvis man kunne have fået dem billigere.