3 køkkenting, du ikke kan leve uden som student

3 køkkenting, du ikke kan leve uden som student

Livet som student kan være hårdt, og det kan det være på mange fronter. Eksamenspres, bolignød og en udfordrende privatøkonomi er blot nogle af de ting, som rigtig mange danske studerende kæmper med fra tid til anden. Men livet som studerende er også spændende og udfordrende. Her former man ens fremtid, lærer nye mennesker, nye fag og nye tilgange til livet at kende. For at overleve som studerende er der dog tre køkkenting, du bare ikke kan leve uden, og vi har samlet dem på en liste.

 

Black power 

Per Vers skrev for 10 år siden en sand hyldest til den varme drik, som har reddet så mange studerende, som var i tidsnød hen mod en deadline ved eksamen. For eksamensperioder og større skriftlige opgaver kræver ofte mange søvnløse nætter, hvor den eneste ven man har er kaffen. Og hvor mange studerende ellers sværger til instant kaffe af den billigste slags, så kan man også forkæle sig selv med en ordentlig kaffemaskine fra Moccamaster. God kaffe betyder gode opgaver, og gode opgaver betyder gode karakterer. Og det er vel målet med det hele.

 

Det hurtige, men nødvendige måltid

Efter en lang dag på campus, hvor der ikke har været tid til hverken det ene eller det andet, er det vigtigt, at man som studerende får noget ordentligt at spise. Men tiden og budgettet er ofte knapt, og det kræver sin mand eller kvinde at lave mad, inden der igen skal læses lektier. Derfor er en toastmaskine ofte din bedste ven i nøden. For hvor kaffen hjælper til at holde dig vågen, så hjælper toastmaskinen dig med at blive glad og mæt. Den kan du ikke undvære.

 

Frokost 2 go

Når man lever den travle students hverdag og lever under studentens pressede budget, kender man alt til den kedelige madpakke i sølvpapir. Men det behøver faktisk ikke være en kamp at komme gennem frokosten, for der er andre måder sikre sig både frisk og nærende mad på. Den klassiske madkasse er ikke længere bare en forsegler til leverpostejsmaden. I dag kan de indeholde køleelementer, opdelte rum til de enkelte råvarer og det tager den kedelige frokost og løfter til et nærmest gastronomisk niveau. Det kræver selvfølgelig også en inspirerende indsats fra kokken selv, men det er ikke længere selve madkassen, som ødelægger oplevelsen. 

Her var så tre bud på de køkkenting, du bare ikke kan leve uden som studerende. Med en kvalitetskaffemaskine i køkkenet bliver de lange nætter en leg, ligesom den hurtige sult nemt kan stilles med en hurtig toast, og sidst men ikke mindst bliver hverdagen en nærende leg med den helt rigtige madkasse.