30% studierabat hos eksklusive LS Coiffure i Odense!

30% studierabat hos eksklusive LS Coiffure i Odense!

Søger du en frisør i Odense centrum som har studierabat? Så har LS Coiffure studierabat! Ønsker du at friske dit hår op med en ny frisure, og skal der ske noget nyt med dit hår, så kan du besøge de dygtige frisører hos LS Coiffure.


Hvis du leder efter studierabat frisør i Odense, så er du kommet til det rette sted. Nu kan du nemlig som studerende få en imponerende studierabat på hele 30% hos LS Coiffure, som er en af Odenses absolut bedste saloner. En dameklip inkl. vask koster f.eks. kun kr. 308.- med studierabat, en herreklip kan du få til kun kr. 290.-. Denne fordelagtige rabat opnås, hvis du medbringer dit gyldige studiekort, når du dukker op i salonen.


Her i salonen kan slappe af og får en følelse af velvære, når du sidder i frisørstolen. Hos LS Coiffure er det muligt for dig at få en frisure som passer til din stil og din personlighed samt at du kan blive opdateret på indenfor de nyeste trends. Her vægter frisørerne højt, at du får en behagelig samt afslappet oplevelse. Deres nøgleord for salonen er dygtiggørelse, kreativitet og perfektion, hvilket skaber rammerne for den perfekte frisøroplevelse.


Medbring dit studiekort, hvis du ønsker at opnå den fordelagtige rabat hos LS Coiffure. Ønsker du at læse mere, kan du tjekke hjemmesiden ud her. Deres website bruges også til booking af tider, så hvis du er blevet fristet til at bestille en tid, kan dette gøres via deres website. Derudover er det også muligt at læse om priser, produkter som anvendes i salonen samt de forskellige frisører, som arbejder i salonen, hvis du tjekker hjemmesiden ud.

Bestil 30% studierabat hos eksklusive LS Coiffure i Odense! her

Læs mere om LS Coiffure her

Udbyder
LS Coiffure